TheMother Merhaba önerileriniz varsa yazar mısınız fikir olsun.. Şimdiden teşekkür ederim💕 21 haftalık hamileyim. İlk bebeğimin adı Kaan 🙃
Glcn12 TheMother bende 31+5 olduk kızıma isim daha kararlaştırmadık defne diyor eşim ama bilmiyorum tam içimede sinmiyor
ocak2021 TheMother çok düşününce ne isimler çıkıyor 😂 o yüzden tavsiyem cok düşünmeyin . Biz her hafta bir isim belirliyoruz . Bu hafta ki isim Meyra size de fikir olsun 😅
TheMother Glcn12 ben de eşime dedim pek beğenmedi oğlumda ikimizin de içine sinerek koyduk adını bunda çok kararsızım
Elagl Bende 33+2 olduk ama hala isim netlesmedi benim net aslında mihra istiyorum ama eşim tutturdu 2 isim diye Betül olsun 2. Adı diyor ama içime sinmiyor
TheMother Elagl benim iki adım var ben sevmiyorum iki isim sürekli yok hangisini kullanıyorsunuz falan muhabbetleri bir de sınavlarda kodlama zordu
Elagl @TheMother eşiğinde 2 adı var aslında birini hiç kullanmıyoruz kimse kullanmıyor ama anlamak istemiyor iste
bengonca Ben ikiz kız bekliyorum Ayşe Nazlı Elif İpek olarak karar verdik. Ayşe kayınvalidemin ismi. Elif’i ben istedim. İpek’i kendi annem istedi. Nazlı’yı da doktorum koydu kendi ismi olsun istedi. Bizde durumlar böyle 😀
Sevvl bengonca ay benımde ikizlerim var ela ada sizin yorumlarınızı görünce hamilelik anlarım aklıma geldi duygulandım 7 aylıklar suan🥲
TheMother bengonca çok güzel isimler ayşe yeğenimin adı o yüzden istemiyorum. Nazlı isminde bir kaç öğrencim vardı gerçekten isimlerini taşıyorlardı :) ama ismin ayrı hi havası var
Fatmaaa95 Elif, Hüma, Beril, Bilge, Mihrimah, İnci, Eylül, Aden, Erva, Buğlem, Tuana, Meryem fikir olsun hoşuma giden isimleri yazdım 🌸🥰
bengonca Sevvl sizin evlatlarınız da sağlıkla büyüsünler inşallah 🤲🏻 nasıl ilk zamanlar zor muydu tecrübelerinize ihtiyacımız var 🌸❤️
TheMother ocak2021 aslında eşimle hem fikir olduğum bir isim var o da dora ama annemin söylemi ve nette baktığımda erkek ismi olarak da kullanıldığını gördüm o yüzden biraz kararsız kaldım
Sevvl bengonca amin sağ Salim kucağına al kuzum sende, ilk zamanlar zordu ama sımdı daha zor heryerden bebek topluyorum ama çok güzel 🩷
bengonca Tatunya ayyy ben çok seviyorum Asya ismini kuzenimin kızını asya Zehra koyduk ben koyamadım o yüzden 😁