Kahverengi @Minigiim-vebenn52 https://www.nefisyemektarifleri.com/video/tiramisu-tart-tarifi/ kedidili ile de yapıyorum ama en çok tartta yapıyorum bu şekilde 😅
Bugünkü menüleriniz neler🍝
myangelson ah nefis yemek tarifleri sen olmasan ben bir hiçim hahahahaha 😂😂😂❤️
- Düzenlendi
Minigiim-vebenn52 ay gerçekten öyle ama bir de Elif Atalar falan onların tariflerine çok güveniyorum 😅😅😅😅 hep farklı bir tarif yapacakken onları arıyor gözüm 😂😂😂
aminehumamoms sağolasın sizede afiyet olsun canım:)
aminehumamoms patlıcan kebabı 🥰
aminehumamoms yeşil fasulye yemeği bulgur pilavı salata tatlı yasak 😅🥲
aminehumamoms zeytinyağlı pırasa ve mantarlı bulgur pilavı
Can_Cansu aa güzelmi tadı bende çok gördüm onu ama denemeye cesaret edememiştim teşekkür ederim 🥰
aminehumamoms
Biber ve patlıcan dolması (fırında)
Yoğurt çorbası
Ve vişne hoşafı
aminehumamoms bizler beğendik gayet güzeldi 🥰
aminehumamoms evde dursaydım
Arpa şehriye li yesil Mercimek çorbası
Makarna
Salata olacaktı
Ama anneme geldim bakalm ne yiycez bilmiyorum 🌸
myangelson teşekkürler ☺️
aminehumamoms yoğurtlu yuvarlama ve dolma. Ama şuan canım spagetti çekiyor ondan da yapcam
Kahverengi rica ederim🌷
Avril ne güzel kaynana😂
aminehumamoms yalancı tavuk gögüsü yapıcam ben yarına misafirim geliyor
tarifi 125 gram tereyağ veya margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeler
1 litre süt
önce yağı eritiyorsunuz sonra unu kokusu çıkana kadar karıştırıyorsunuz sonra sütü ve şekeri ekliyorsunuz kaynayana kadar karıştırın sonra borcamı hafif ıslatın ve ılıyan karışımı dökün sonrada dolaba atın servis zamanı tarçın ekleyin veya hindistan cevizi mis gibi afiyet olsun😁
aminehumamoms bu saat olmuş çocuğu yeni uyutmuş uykusu gelen bi hamile anne olarakta yatakta yemek düşünüyorum buralardayım ailem den uzaktayım anam olsaydı da yakınım da akşama yemeğe gitseydim oyyy
Serendipty öyle gerçekten Allah razı olsun 🥹 çok yardımcı oldu hamilelik sürecimde o olmasa çok zorlanırdım
Doğumdan sonra tatile götüreceğim ben de onu jest olsun diye inşallah 🙏🏻🥲
aminehumamoms evet beğendim normalde markette satılanlara pek güvenmiyorum ama bimdeki güzel ☺️
Tek başımayım kociş 12 de gelcek o saatte yemez evde olsa makarna da yemez
kendime
Domatesli makarna
Kavurma
Yeşilmercimek salatası yaptım hepsi bir avuç 😃 tek kişilık yarına Allah kerim