Minigiim-vebenn52 ellerine sağlık canım bende şimdi kalktım yapıyoeum valla çok güzel gözüküyo seninki Afiyet olsun sizede 🌸🌸🥰
Bugünkü menüleriniz neler🍝
myangelson tiramisuyu hiç yapmadım da yemedimde nasıl bi tadı var labne peyniri koyuyomusun tadı geliyomu yanş
Minigiim-vebenn52 bu yazdığın tarifin kekinin aynısının tiramisu halini yapıyorum sadece unu 2 çay bardağı koyuyorum keki çok güzel oluyor gerçekten 😍😍😋😋
aminehumamoms kız markette künefe var küçük bir hataylı olarak kötü çıkar diye aldım baya güzeldi tadı uygunsa 16 TL mi ne 😄
Fik evet almıştım bende beğenmiştim ama hemen kaşarı donmuştu içinde onu anlayamamıştım tam dışarda yediklerimiz zor donuyody 😁
Çikolata soslu kek mükemmel tarif birebir uy pişman olmazsın dolapta beklet soğuk yesinler
aminehumamoms koyuyorum ama 100 gram (2yk) konuluyor yaptığım tarifte öyle çok baskın bir tat gelmiyor normalde cheesecake falan yiyemem mesela ama tiramisu yiyebiliyorum 😅
aminehumamoms fırında olduğu için onu bir tavaya koy kısık ateşte döndüre döndüre pişir 😄 ocakta
aminehumamoms kuş üzümlü pilav, tavuk ızgara, cacık:) çay menüsüde baya dolu bıgün sinema keyfi yapıcaz
myangelson cheescakede kokuyomu labne peyniri marketlerde olan chescakeden almayı düşündüm ama cesaret edemedim ben sevmeyince daha yiyememde 😂
momness oooh afiyet bal şeker olsun canım harika menü
Bak bide bu kurabiye var damla çikolata da ekle miss içine damak zevkine göre pudra şekeri ekle çok lezzetli oluyor ve hızlı
aminehumamoms bilmiyorum bir kere üniversite okurken Kadıköy’de heves edip Cafe de istemiştim cheesecake 2 3 çatal aldım yok yiyemedim asla kaldı öyle baya peynir kokusu geliyordu bana o yüzden sevmemiştim başka yerde de yemedim bir daha ya yediğim yerde güzel yapılmadı ön yargı oluştu bende ya da gerçekten tadı öyle 😂
myangelson demek ki görüntü olarak güzel tad olarak değil 😂😂
aminehumamoms ana yemek sulu köfte yapacağım ama yanına ne yapacağımı bilmiyorum
aminehumamoms bilmiyorum seveni çok var belki dediğim gibi yediğim yer güzel yapmamistir bir kere daha şans vermek istiyorum ama çok güzel gözüküyor yaaa 😅😅😅
Dolma biber
Tarhana çorbası
Turşu
Akşama hamsi yapcam yanına bol yeşillikle salata 😂🤭
Kabak yemeği mücver bi de tatlı yapcam ama tatlı olarak ne yapsam bilemedim
Dzb ohh misss vallaaa afiyet olsun 🌸