Ipek2727 Kizlar biz kizimin ismini hiranur olarak düşünuyoruz eşimle sizler ne koyacaksınız bebisinizin ismini bakalım 😍
Gulayse0233 rodin123 Ssseval Hazal2323 2 hiranur öğrencim vardı. Ikisi de o kadar sakin naif ve çalışanlardı ki hep sempatık gelir o yüzden hiranur ismi bana. Çocuktan cocuga aileden aileye göre de degsyor demek ki🤔
Hazal2323 Ipek2727 eltimin bir kızı var Hiranur nefret ediyorum ondan artık çocuk değil şeytan sırf annesi dayak yesin diye elinden geleni yapar bi de bir kıskanç o yüzden Hiranur ismini sevmiyorum
Hazal2323 Ipek2727 valla o derece Allah öyle evlat kimseye nasip etmesin çocuk değil bildiğin şeytanın küçük yawrusu
Gulsumkeremsuat Hazal2323 bu dünyada hiç bir çocuga şeytanın küçük yavrusu denmez bence bunu diyen kalbi körelmiş şeytanın ta kendisidir
melocan Bilgenizamo cok güzel bizde istiyoduk eşimle ama yabancı kökenli olması ve nette yazan anlamlarına güvenemediğimiz için vazgeçtik. Cevreden de garip karsılanınca cesaret edemedik ve Nil koymaya karar verdik. Ama içimde bir yerde Milena kalıcak 🤗