Nergissss94 Dimple23 yok canım bende hiç düşünmüyordum çocuklarım daha küçük diye.biri 4 diyeri 3 olucak.ama aldırmak günah diye aldıramadım.hemde ben kaldıktan sonra anladım yumurtalamadan önce kız yumurtalama dönemi erkek bebek olur diye.Rabbim böğle hayırlı bilmiş heralde
betulunannesi 12. Haftadan 30. Haftaya kadar kız dediler 31. Haftada erkek dediler. 33 de tekrar kız denildi kız diye bekliyorum ama sonuç srprz olacak gene de insan acaba demiyor değil 37+5 haftaligim artık sormuyorum sürpriz olacak sonuç çoğu şeyimiz pembe bu arada ayrıntılı da kız demişlerdi
Beriliko betulunannesi aa çok ilginç olmuş sizinde arada erkek diyen farklı doktormuydu aynımı bence yanlış gördü sanırsam
ikramuratyanik Elvn Bende dönsün diye umutlanıyorum. 20 haftaligim suan önce kesin erkek dendi sonra hayır bu kiza benziyor dendi dun yine erkeğe benziyor dendi cevremdekiler kiz olduğuna %100 emin ister istemez etkileniyorum 🙄 Bi oğlum var Allaha şükür bu seferki kiz olsun diye cok dua ediyorum valla 🙄👼🏻
gulcin_isik Dimple23 bizde o pipi sandığı şey kordon cıktı işte☺️ Rabbim saglıklı hayırlı evlat nasip etsin bizim için hiç önemli değildi ama eşim cok düşkündü kız cocuklarına beş ay boyunca erkek bebeğe alıştırdı kendini sonra kız oldugunu öğrenince sok olduk☺️ hayırlı evlat olsun saglıklı olsun inşallah bebeğiniz
Nergissss94 gulcin_isik nasıl yani resmini vermişmiydi size.bende 18 haftalığım pipisinin resmini verdi bu gün .artık emin oldum erkek olduğuna.ama rabbim biliyor ya gönlümden geçen kız.ama dogana kadar belki kiz olur diye bekligcem
gulcin_isik Nergissss94 resmini vermedi ama ekranda biz de görmüştük beş ay belli olabilecek çok net bi süreç 3. aydan itibaren üç defa daha gitmiştik kontrole hep erkek demişti. hep derlerdi bize erkek cocugu erken belli olur diye o yüzden hiç tereddüt etmemiştik erkek herhalde ki bu kadar erken gördü diye ama değişti ☺️
blackeagle Elvn ben gecenlerde ağrimdan dolayı acilde bi doktora gittim bana dedi ki kürtajlarda bebekleri alıp baktığımızda cinsiyetini o zaman bile yakından anlayamıyoruz kız mı erkek mi diye karnınızda yanılmamız çok normal demişti değişebiliyormuş :)
Demetgk gulcin_isik net mi gördünüz yani bacak arasını bizim de net erkek dedi 13 +3 'te ve testisleri polisi net görünüyordu
gulcin_isik Demetgk 13. haftada testisleri nasıl net görünüyor ama ya cok erken değil mi onun için🤔 bize cok erken erkek dedi ısrarla dedi hemde ona göre alısıyosun Allah ne nasip kısmet ederse razıyız ama kendini ona göre alıştıryorsun sonra değişik geliyor
snglkpln gulcin_isik Gülçin Hanım bu nasıl oldu yaa Sonuçta pipi görüyorlar Bana da kız dediler 11. Haftada Şuan 14teyim erkek diyor başka bi dr Kafam karıştı iyice Erkekten kıza dönmesinin bir açıklaması varmıymış
gulcin_isik snglkpln ya aslında önce erkek görüp kıza dönmesi bana daha notmal geliyor çünkü kordonu pipi sanma ihyimalleri çok yüksek. ama önce kız deyip sonra erkek demeleri daha değişik kızın cinsiyeti cıkıntılı felan değil mesela onu nasıl erkek sanıyorlar onu anlamış değilim. bizde kordon denk gelmiş bacak arasına baslarda da kordon tabi daha büyük ve geniş değil küçük ince olunca pipi sanıyorlar onu
gulcin_isik snglkpln siz yine de 16. haftayı bekleyin kendinizi herhangi bir cinsiyete şartlandırmadan. Allah hayırlı evlat nasip etsin aslında erken söylüyorlar dr lar ve bence hiç iyi bi durum değil erken söylemeleri