prensinannesi2024 Kızlar 3 buçuk yaşında oğlum var ocak 20 sinde 4 yaş olacak oğlumun odasi soğuk oluyor bugün gece yanıma geldi ayakları burnu buz gibiydi yanıma yer yatagı yapacağım ama nasıl yapacam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
minikkurabiyelerinannesi prensinannesi2024 ped falan var mı evinizde yere sermek için döşek vs ne bileyim ya da hazır süngerler ona göre konuşalım
TubaDMR4 prensinannesi2024 kalın battaniyeleri üst üste serip üzerinede dediğiniz yorgan tarzı yatağı serebilirsiniz yada bebeğin kendi yatağındaki döşşeğini getirip yatak odanıza yere atabilirsiniz
GULYUF07 prensinannesi2024 a prensinannesi2024 evet ya artık çok soğuk oluyo geceleri bencede odan sıcaksa oraya yer yatağı yap üstüne fazala batanyede varsa üstün ser daha sıcak tutar 😁
prensinannesi2024 Melike_4949 sadece oğlumun babasının yatagı var çok kalın yorgan tarzında yatak gibi var
prensinannesi2024 minikkurabiyelerinannesi sığar diye tahmin ediyorum kalın yorgan gibi yatak tarzında var altan soğuk gelirmi ki baya kalin
Nazalex prensinannesi2024 a101 de çok güzel yatak satılıyor katlanandan yerde kaplamıyor ona bi bakbilirsiniz
prensinannesi2024 GULYUF07 soğuk oluyor göz baka baka hasta edemem doğum yaptığımda 4 kişi benim odamda yatarız diye düşünüyorum gece ayakları burnu üşümüş üstünü çok acıyor yanıma aldım bacaklarını bacağımın arasına aldım sabaha kadar sıcacık olmuş eli yüzü
Minigininannesi prensinannesi2024 uyku tulumu alsanız daha rahat edersiniz odasında da uyuyabilir. Onun dışında kendinin tek kişilik yatağı yok mu onu direk koysanız odanıza yada tek yatağı alıp yer yatağı yapsanız
Karbaby prensinannesi2024 yer yatağı alttan soğuk gelirse daha soğuk yapabilir yalnız. Uyku tulumu deneseniz? 2.5-3 tog arası
prensinannesi2024 Minigininannesi şöyle diyim altaki yakmıyor uyku tulumu var am ay uzun buz gibi oluyor geçen sene altaki yakmadı abartma nda benle beraber 4 kişi yaktı başka akım sen yakmadı benim evim çatı en üst kat soğuk oluyor misafir odasını takmıyom çocuk odasını yakmiyim iki çocuğum 2 3 ay kış cikasiya kadar yanımda yatsın diye düşündüm sonuct azizim nefeslerimizi ısınıyor oda
Karbaby prensinannesi2024 e çocuk odasını yakmıyorsan ısınmaz tabi kaloriferi açsana çocuğu yerde yatırana kadar?