sevaldqn1 prensinannesi2024 gun icinde hareketlerini takip et 15den azsa eger bir acile gidip görünün
2kedi1beybi İçtiğin su miktarı Bile etkiliyor. ben geçtiğimiz haftalarda aynı tedirginliği yaşadım sonra içtiğim suyu arttırdım normale döndü .
2prenses_masal-oyku prensinannesi2024 sıkıntı yoktur benimde 26 bitecek arada öyle yapıyo uyku düzeni yok çünkü bazen çok uyu bazen 10 dk da bir uyanır hiç durmaz bunlar normal hiç kıpırdamaması sorun olur arada vuruyosa sıkıntı yok
prensinannesi2024 2prenses_masal-oyku arada vuruyor döndüğünü karnımın içinde gezdiğini hissediyorum şuan hiç atmıyor
2prenses_masal-oyku prensinannesi2024 hissediyosanız sıkıntı yoktur stres yaparsanız olmaz rahatlayın tatlı yiyin sola yada sağa yatın bi bakın hareket ediyosa sorun yok benimkide öyleydi iyi sert tekmeleri falan vardı ama artık büyüyolar normaldir sert olmamaları artık
Minikperi prensinannesi2024 zaten zamanı geçmiş herhalde. Daha bebeğiniz küçük yani normal böyle olması bu haftalarda çok fazla uyurlar. İlerleyen haftalarda daha çok hissedeceksiniz 🌸
prensinannesi2024 Minikperi önceden bebeğim hiç durmazdı ama sürekli hareket içerisindeydi doktor bile dedi çok hareketli atmaları filanda baya küvet liydi sabah uyandirirdi gece öle