prensinannesi2024 Kızlar salı günü hastaneye gittim aşırı atıyordu ondan öncede sabahları uyandırıyorsun gece atıyordu şimdi ise atmıyor 1 veya 2 tekme başka yok acaba bi sorun varmıdır yaşayan varmı
Premsesko prensinannesi2024 Bende 18 i bitiriyorum şimdi nedense 2 gündür sadece bir iki pıt vuruyor. Önceden biraz daha hareketliydi
2prenses_masal-oyku prensinannesi2024 sıkıntı yoktur benimde 26 bitecek arada öyle yapıyo uyku düzeni yok çünkü bazen çok uyu bazen 10 dk da bir uyanır hiç durmaz bunlar normal hiç kıpırdamaması sorun olur arada vuruyosa sıkıntı yok
prensinannesi2024 Premsesko aynen yaa şimdi 1 iki defa attı tamm içimde hareket ettiğini döndüğünü hissediyorum ama atmiyo
Premsesko prensinannesi2024 Bende huzursuzum 2 gündür ama sorun olsa o hareketi bile yapmaz diye düşünüyorum
prensinannesi2024 Premsesko oynamasını dönmesini hissettim şimdi tık yok 1 veya 2 defa atıyor atmiyor
Premsesko prensinannesi2024 Benim daha küçük olunca sadece atarsa hissediyorum mecbur onu bekleyeceğim ama tedirgin oluyorum. Ya birde bende su gibi akıntı oluyor çok miktarı fazla değil ama tedirgin ediyor sizde de oluyor mu ?
prensinannesi2024 sevaldqn1 salı günü gittim o gün oynuyordu gün boyu oynadı ondan sonra yok doktor bile dedi oynuyor dedi sağlıklı dedi bilmiyorum çünkü bebeğim hiç böyle yapmazdı çok oynuyor du
sevaldqn1 prensinannesi2024 gun icinde hareketlerini takip et 15den azsa eger bir acile gidip görünün
prensinannesi2024 Premsesko şu gibi değilde bazen geliyor ama bende vajinal mantar var bide onun akıntısı geliyor benden