Gulgulhan Tanisyona bağlı gebelik zehirlenmesi yaşaynlar ne gibi belirtileriniz vardı? Tansiyonunuz kaç çıkıyordu?35+3 üm. İki gündür tansiyonum. Bazen normal bazen 118/85, 124/78 filan cıkıyor? Doktora soran var mı? Kaç olması gerekiyor?
Bintiturab Gulgulhan tuzlu yememeye çalışın mutlaka sizin tansiyon iyi gelmiş 13 bile normal tansiyon aslında ama hamilelikte istenmiyor büyük tansiyon 11 veya 12 gibi rakamlarda sıkıntı yok diye biliyorum benimki de o şekilde çünkü
DubleMomy Gulgulhan 8 gün önce yaşadım. Sabah nst de 13.8 çıkmıştı dr um 14.8 olursa haberdar et dedi. Akşam 5 buçukta 14.8 oldu hastaneye gittim…. 18.30 da hastanedeydim saat 20.00de doğum oldu Tansıyonum 19.8 iken 🥹
Gulgulhan Bintiturab tuzu hamuru kestim zaten. Sona da az kaldı. Hayırlısıyla en az 2 haftayı gecirebilseydim.
Gulgulhan DubleMomy tansiyon aletini görünce çarpintim artıyor. Resmen doğumdan değil tansiyon aletinden korkuyorum. Hayırlısıyla en az 2 haftayı atlatabilseydim. İdararda protein kaçağı var mıydı sizde acaba?
DubleMomy Bintiturab gebelıkte normal kabul edilen 9.5 10.5 ama 11 12 kotu değil 13 den sonrası takıp edilmeli
Bsrblr DubleMomy Benım 21 hafta da çıktı suan 27 ım en düşük 12 oluyor 14 15 görüyorum ama yapacak bsy yok üzüldükçe yukselıyor yemegı tuzu kestim az ve tez yıyorum Bebegım bıraz mınık ama Allah sağlık versın zamanımda doğsun da somra büyüsün gtsın
WiseMom Merhaba gebelik zehirlenmesi konusundaki tecrübemi link olarak bırakıyorum. Tansiyon için de bakabilirsiniz. Yorumlarda yapılacaklar listem var iyi gelecektir ve başka hikayeler de var hepsini okumanızı tavsiye ederim❤️ Geçmiş olsun korkmayın, sabır istiyor ve sonunda siz kazanacaksınız💜 https://forum.mutluanneleriz.com/d/1570286-preeklampsigebelik-zehirlenmesi-surecim-dogum-ve-bilinmesi-gerekenler/102