Meryemim_ Kızlar Aralık orucuna baslayali 10gun ve kilo vermedim doğru düzgün yani neden boyle? 12de 7de yemek yiyorum +2,5su sirkeli,limonlu su içiyorum ama yok gözle görülür bir değişiklik ben bir şey anlamadim
Minikperi Meryemim_ ya 10 gün sizce de az değil mi? Ben aralıklı oruçla 23 kilo berdim 6 ayda ama diyetisyenin verdiği listeleri uygulayarak. Demek ki bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz ya diyetisyene başvurun ya biraz daha sabredin 🌸
Meryemim_ Meriioo değerlerime bakti normal dedi dr sağlıkla beslen flnn dedi 10gun 1,5kilo verdim gibi ama gorunumde bir şey yok
Meriioo Meryemim_ herkesin metabolizması farklı çalışır çünkü hayat düzenimiz farklı. Ben 1.65 boy 72 kiloydum diyetisyenle ilerledim ve 1 ay bittiğinde 62 ye inmiştim. Kendi kendinize hem sağlıksız hemde o verdiğiniz kilo su olduğu için görüntünüzde değişim yok. Baya su kaybediyor organlarınızı zorluyorsunuz. Diyetisyene başvurun bence
Cekilmezbirkiz Meryemim_ hemen değişim olmaz ki mekik çekin yürüyüş yapın. Sporla desteklemezseniz olmaz malesef sadece kilo verirsiniz ama vücudunuz şekillenmez
Meryemim_ Minikperi anlamadim siz kaç güne 23kilo verdiniz ha birde su var bazen sabr edemeyip 19:00da değil 18:30gibi yerim
Minikperi Meryemim_ bu benim anlatmamla olcak iş değil 6 ayda verdim 10 günde sonuç bekliyorsanız hiçbi şey elde edemezsiniz. Her gün yarım saat spor yaptım haftada 4 gün pilatese gittim. Diyetisyenin verdiği listelerle (ama bu kişiye özel oluyor) saatlere uyarak beslendim ve verdim. Saat 12 de kahvaltı yapıyodum akşam 8 de ağzımı kapatıyodum. O arada da sadece 2 ana öğün 1 ara öğün yapıyodum her istediğimi yemiyodum. Her şeyin porsiyonu var mesela her akşam 6 kaşık protein yemeği (mesela et sote) 3 kaşık karbonhidrat (mesela pilav) (ya da 1 dilim ekmek) yanına aydan be salata gibi gibi. Çok uzun şeyler bunlar
Deniizzz125 10 gün çok az bir süreç vermek istediğiniz kiloya göre yavaş yavaş sağlıklı bir biçimde kilo verirseniz kalıcı olur.
Gamzecanpolat Meryemim_ yediğin yemekler de fazla kalori mi var acaba ben genelde kalori hesabı yaparak kilo vermiştim yediğim her şeyi bir kağıda yazıp kalorilerine bakmıştım tek tek
Meryemim_ Cekilmezbirkiz aslinda esimde fark ediyor kilo verdiyimi 74lerdeydim 71lerdeyim su anda ama daha çok istiyorum spor yapacagim ya