Mirzaninannesiyim Sat 10 eylül 4 gün var bata insallah cıkar varsa cuma verdiğim icin maalesef pazartesiyi beklicem sağlık ocağında verdim🙄
dilos011 Mirzaninannesiyim bende hamilelik testi sıparıs verdim öğlen sonu getiririz dediler onu bekliyorum benim de 4 günüm var ama kaset test söyledim ben
Hazall23 Mirzaninannesiyim Bazen ctesi de çıkabiliyor sonuçlar. Benim öyle olmuştu ctesi 11 de baktığım da çıkmıştı. İnşallah güzel sonuç çıkar 🥰
dilos011 Merve-metin 2 çocuğum var zTen Cnm Rabbim olmayana versin umarım yoktur 😂 Mirzaninannesiyim atarım tabi de umarım yoktur 2 çocuğum var 3 yaşında 4 buçuk aylık sadece bi kere kazaya kurşun gittim 😂😂
dilos011 Merve-metin Mirzaninannesiyim yaptım kaset testini artımed diye bi testti onu getirmişler sonuç negatif kızlar😂😂
Merve-metin dilos011 Allah bağışlasın canım evlatlarını sana uzun ömürleri olsun 💕 olsun kaza da sonuçta sevinirsin oda bi evlat sonuçta 🙏🏻
Violetaa @Mirzaninannesiyim ben de bugün verdim canım bana 3,5 4 gibi çıkar dediler ama belli de olmaz bakalım ?
Violetaa @Mirzaninannesiyim bilmiyorum canım yani sağlıkocağından sağlıkocağına değişiyor mu anlamadım ya