gokcemeeric Sabahları kalkar kalkmaz su gibi akıntım oluyor. Su beyaz karışımı. Su gibi ince olması beni tedirgin etti. Doktorumu aramalımıyım normal mi ?
Premsesko gokcemeeric Bende de oluyor doktora sordum normal dedi. Birde bebek hareketlerini Pıt pıt vurmayı günde kaç kez hissediyorsunuz ya bu kafama takıldı?
Gizemlibirisi007 Ben de 19 haftalığım şu an. Ara ara oluyor bana da ama miktarı çok önemli. Biraz fazlaysa mutlaka doktorunuzla paylaşın
Cansu-bora Premsesko Ben son 3 gündür hissediyorum akşamları yemek yedikten sonra uzanınca pıt pıt pıt bir şeyler hissediyorum. 6-7 defa yapıyor ama daha gündüz hissetmedim ya da olduysa da farketmedim.
Buketedaa Premsesko bende de genelde akşamları sol tarafıma yatınca oluyor. Sanki sürekli pıt pıt içerden vuruyor. Gün içinde öyle çok hissetmiyorum bir şey
Premsesko Cansu-bora Bende günde 1 kez hissediyorum sadece ama 2 gündür uyku düzenim karıştı biraz az hissediyorum canım sıkıldı. Heralde sorun olsa hiç hissetmem değil mi ?
Buketedaa Bugün itibari ile tam 19 olduk 🙏 beyaz sulu gibi akıntı bende de oluyor ama gün içinde bir sefer az miktarda çok olmadığı için doktorum sorma gereği duymadım. Sizin çoksa bir sorun doktorunuza ne olur ne olmaz 🙃
Premsesko Buketedaa Bende çok hissetmiyorum 2 gündür pek denk gelemedim bir iki tık hissediyorum canım sıkıldı. Birde bu sulu akıntı miktarı sizde ne kadar bende bozuk para civarında alan kaplıyor en fazla
Cansu-bora Premsesko Yok canım öyle düşünme bazı gün hiç hissetmeyebilirsin bazen çok aşırı hissedebilirsin ama yine de ben tedirgin oldum dersen kontrole gittiğinde doktoruna sorabilirsin. Mesela ben dün akşam çok az hissettim sorduklarım normal dediği için ben de seninle paylaştım
Buketedaa Premsesko açıkcası bende en fazla nohut büyüklüğünde felan oluyor az bişey Bende bebişi çok hissetmiyorum henüz ve huzursuz oluyorum yalan yok böyle sanki bişey mi oldu noldu diye canım sıkılıyor ama kötüyü düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yap alanları geniş olduğu için sürekli hissetmememiz çok normal
Cansu-bora Premsesko ben çok fazla ultrasona maruz kalsın istemiyorum. Doktorum 3 hafta da bir istedi ama geçen ah hem fetal eko çekildik hem de kontrol oldu 1 hafta arayla. 12 sinde de detaylı ultrason var ondan sonra gideceğim.
Premsesko Cansu-bora Çok teşekkür ederim ❤️ galiba hareket zamanı benim uykuma denk geliyor bu aralar. Birde sağa sola yatınca ağrı oluyor mu sizde de ?
Cansu-bora Premsesko Benim sağa yatınca oluyor. Normalde sol tarafıma doğru uyuyorum ama uyanınca sağa dönmüş vaziyette buluyorum kendimi o zaman ağrım oluyor.
Premsesko Buketedaa Evet doğru ama işte insan panikliyor. İlk gebelik olunca herşeye daha yapancı hissediyorum. Doktor 3 gün önce suyumu kontrol etti gayet iyi dedi ozaman da vardı bu akıntım. Birde bende mantar var sanırım oda yapıyor
Premsesko Cansu-bora Aynen öyle işte o ağrıdan bebeğe birşey olur diye korkuyorum çünkü berbat bir halde uyanıyorum
Buketedaa Premsesko çok iyi anlıyorum sizi benimde ilk gebelik konteoller ayda bir asla zaman geçmiyo gibi ve o aradaki sürede aklımdan neler neler geçiyor diğer kontrole gidene kadar 🥲
Cansu-bora @“Premsesko”# Premsesko Bebeğin kalbi inceleniyor odacıkları tamam mı damarlarına falan bakılıyor çok uzun sürmüyor 15-20 dk inceliyor.
Cansu-bora Premsesko Bende bazen tedirgin oluyorum ama kalkıp oturuyorum evin içinde bir tur atıyorum yavaş yavaş geçiyor
Premsesko Cansu-bora Yaa doktor bana hiç bahsetmedi ama belki ayrıntılı da bakarlar. Şu haftaları bir atlatsaydık Allah’ın izniyle.