Deyzi_2009 Bende çok korkuyorum ya normal doğumdan günüm kalmadı benimde 39+4 haftalığım Allah’a dua ediyorum inşallah kolay ve normal bir doğum olur şuan acilmam varmı yokmu onuda bilmiyorum henüz daha kontröle gitmedim gitcem hafta içi
Klbk25 Deyzi_2009 bende aynıyım açılmam var mı bilmiyorum en son geçen hafta yoktu şimdiye kadar rahattım ama korkuyorum artık demin ağladım bile randevuda en erken cuma gününe buldum
Woman3535 Klbk25 doğuma 3-4 hafta kala randevu almanıza gerek yok ki haftada 1 gün gidiyorsunuz doktorunuzla konuşun bi
Nur5838 Busracann rabbim anali babali büyütsün inşallah .hastaneyle ilgilibilgi verirmisin bende şehir hastanesine gidiyprum normal dogum gözükuyor şuanda benimde günume az kaldı
Kutay-mmm İlk hamileliğim 40+5 42+5 fln okuyunca şaşırıyorum bebeğin kilosu nasıldı acaba ne kadar geldi doktorlar en fazla 40a kadar duruyor gibi çoğuda sezeryan yanlısı sanki bende 39olmak üzereyim endişe ile bekliyorum biran evvel gelse diye 🤷♀️
234Seda Woman3535 benim doğuma 4 hafta var perşembe günü randevum vardı gittim doktor 2 hafta sonraya randevu al gel dedi. Eğer randevu alamazsanda 3 hafta sonra gebe bişeyine gel dedi ama unuttum
Woman3535 234Seda Allah Allah normalde haftada 1 randevusuz gitmeniz lazımdı her gitmede ultrason ve nst ile bakılıyor
234Seda Woman3535 dediğiniz doğru olması gereken o ama gittiğim hastane haftada 1 gel demedi 2 hafta sonra gel diyince bende şaşırdım demekki her hastane aynı değil yada doktordan doktora değişiyor beğenmedim zaten doktorun hal ve tavırlarını da
Woman3535 234Seda bazıları da sadece nstye sokuyor ultrasonla bakmıyor ama hem ultrason hem nst bakılması gerekiyormuş aklınızda bulunsun 🙏🏻