sinemsel Merhabalar güzel anneler ve anne adayları, sizlere bir sorum olacak 💕 İkili tarama testi nasıl yapılıyor? Hangi testlerden geçiriliyor hamile kişi? Bu sorunun net yanıtını bir türlü bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim 💕
babylook sinemsel 11.12 haftalar aradında yapılıyor ilk normal muayne oluyorsunuz bebegin ense kalınlığı burun kemigi ölçümü yapılıyor sonra sizden alınan kan örnegiyle test yapılıyor 1 hafta sonra tahlil sonucunuz çıkıyor
Flzzzzzz sinemsel size direk fetal DNA öneririm ikili testin doğruluk payı yok riskli çıkıyor bu sefer insanın hamileliği zehir oluyor yaşayan biri olarak söylüyorum eğer imkanınız varsa direk fetal yaptırın
-Simge- sinemsel ultrason yapılıyor bir de kan testi. Ama ikili testin çok yanılma payı var. Eğer maddi olarak zorlamıcaksa direk fetal dna yaptır. 2 li 3lü 4lü testi yaptırmana gerek kalmaz.
Sankus sinemsel 11-14 haftalar arası yapiliyo en güzeli 12 ci haftada yaptirmanizdir bebeğin burun kemigi ense kalınlığına bakliyo kan aliniyo risk grublarina göre grafik hazirlaniyo
mavilibisey Ultrason. Ama doktorların baktığından daha detaylı bir ultrason. Burun kemiğine filan bakılıyor down sendromu riski için. Peşine de kan testi. Bu kadar.
bebegimhayalim gulruba tabiki zorunlu diye biseu yok ama yapılması tavsiye ediliyor bende yaptırdım şimdi sıra 3 ve 4 lu tarama testi
sinemsel Flzzzzzz Bilginiz için teşekkür ederim Allah razı olsun bu dediğinizi mutlaka dikkate alacağım 💕
sinemsel Flzzzzzz Bilginiz için teşekkür ederim Allah razı olsun bu dediğinizi mutlaka dikkate alacağım 💕
-Simge- Flzzzzzz ben yaşadım bu durumu resmen 20 günüm ruh gibi geçti. En iyisi fetal dna. Bunu direk niye yapmıyorlar ki artık
bebegimhayalim -Simge- fetal dna da çok güvenilmez. Çok yakınımda bir arkadaşım tüm test ve fetal dna yaptırdı 18 bine. Hepsi temiz çıktı dogum yaptı bebek Down sendromlu. Ben inancımı kaybettim yani fetal dna karşı.
Flzzzzzz -Simge- bende sizinle aynı durumdaydım bence bunun devlet tarafından ücretsiz bi şekilde yapılması gerekiyor ikili ve üçlü üçlü testin kaldırılıp
bebegimhayalim Petekcee devlet hastanesinde extra ucret yok. Özel de extra ücretli ama ücretini bilmiyorum benim sigortam vardı tamamlayici o karşıladı
Flzzzzzz bebegimhayalim %99 doğruluk payı olduğu söyleniyor. Peki detaylı ultrason da falan nasıl anlaşılmamış genelde bağırsaklarda parlaklık falan görünüyormuş kalpte o tarz gebeliklerde
bebegimhayalim ikotrtn onu bilmiyorum inan ki ilk çocukları down sendromlu olmuştu bu yüzden ikinci bebekte daha çok özen gösterip herseyi yaptırdılar fakat temiz sonuçlar alıp bu şekilde dogum gerçekleşti
ikotrtn bebegimhayalim Allah kimseye göstermesin bende Fetal DNA yaptırdım ikili taramamızda temiz çıktı Allah’a emanet artık