Reglin 2.günü gebelik testi🙄🙄
2kizannesi- Aynen ya ağlamaktan heder oluyorum.Ama adetim bitince yine umut başlıyor:)
1072PINAR Sağlık olsun, ne kadardır evlisiniz bilmiyorum ama biz hiç korunmadığımız halde 1 sene üstüne hamile kaldım 🤪🤷🏻♀️
2kizannesi- Biz korunmayı bıraktık 9 ay sonra hamile kaldım düşük yaptım.Şimdi tekrar deniyoruz
Bende de aynı oldu 10 gün regli olmadım ama tek çizgiydi ve btam 20nin üstüne çıkmıyodu kimyasal gebelik oldu 10 gün sonra normal regli gibi kanamam oldu pıhtı seklinde. Seninde öyle olabilir eğer hamile olsan reglinden bi kaç gün önce bile çıkardı
Berram bende aynı senin gibi kimyasal gebelik yaşadım canım bi kez regli oldum şuan 6 haftalık hamileyim benimde çizgi çıkmamıştı ilkinde ama bu seferde aynı zamanda yaptım çıktı çizgi. Tekrar kimyasal olabilir betana baktır 100 ün üstündeyse korkma 2 günde bir baktır 2 kat çıkması gerekiyor
Berram Evet 5 günü positiv gördüm 2 günü hicbise yokdu sade bi cizgi vardi ve doktora gittim kese gözüküyor ama hamile oldugunu söyliyemem demisdi kan alip bakmisdi orda kanimda hamile oldugum cikmis di fakat sormamisdim kac cikmis diye☺️ Cünkü esim arayip sormusdu kan sonuclarimi onlarda hamile oldugumu söylemisdi sadece benim doktora gittigimde 7 haftalikken göserdi bebegim kendini☺️
Canım ben seni umutlandirmak istemem ama bizim uzun zamandir olmuyo du yumurtlama ilaclari kullanmama ragmen olmuyodu en son cevrenin soylemleri duyduklarim kendi psikolojim cok bozulmustu cok kotuydum adet olamiyodum adet sokturuculerle oluyodum hep.surekli hastanelerdeydim ve En son hastaneye gitmemeye karar verdim biraz kendimi rahat birakmak adina cunku kendimi strese sokunca olucagi varsada olmuyo du belki de. Adet olmak icin adet sokturucu kullanicaktim dedim ki bi umut gidip saglik ocagina kan testi yaptiriyim ondan sonra kullaniyim. Yaptırdım sonuc yine negatif cikti sonra agla zirla yine cok kotu oldum. Adet söktürücü ictim bitti ustunden 12 gun gecti yine olmadim. Sonra doktora gittim yine olmadim diye meger hamileymisim rabbim korumus. O anki halimizi hic unutamam. Umutlanma bekleme deneyin ama acaba oldum mu acaba olucak miyim hamile miyim hamile kalicakmiyim diye dusunme. Daha iki gun gecmis test yapmak icin cok erken degil mi mesela bekle bir hafta gecsin sonra yap. Sen uzulme diye soyluyorum yanlis anlama sakin. Cunku adet olunca insan daha cok uzuluyo.. insallah en kisa zamanda sende bu mutluluga kavusursun..