Busra221 mervebusra benım de 19 haziran. Ben öğrendim iki iyi bi doktor kız dedi. 2 kızım geliyo gönlüm kızdan yanaydı çin takvimindede kızdı😍 95 doğumluyum. Siz? Bende istanbuldaym. forumda yaşla tarihle vs cinsiyet tahmin yapan bi kaç kişiye de sordum hepsi kız demişti😊
mervebusra Busra221 ayy aynıyız 🤗🤗 bizede burda kız denildi bakalım Rabb’im hayırlı evlat versin inşallah bende kız hissediyorum 😍
Busra221 mervebusra öğrenince yaz merak ettim🥰 hatta doğuma yakın haberleşelim hangimiz önce doğurucaz😀 sağ salim alalım inşallah kucağımıza
mervebusra Busra221 inşallah sağ sağlım ❤️ tabiki canım haberdar olalım birbirimizden ben yarım saat önce bı hareket hissettim 😍 ilk gebeliğim anlayamadm ne olduğunu çok şaşırdım 🥰
Ulviyedlnn Busra221 İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası devlet hastaneleri detaylı yapmıyor mu ya perinatolojide kadın doğumda hic yok acaba en attaki sadece yüksek riskli gebelere nakilmaktadir olan doktorda yapiliyomudur detaylı yapılmaz diye yazmıyor birtek onda
Busra221 Ulviyedlnn hiç bi bilgim yok umarım bilgisi olan birisi yazar. Ama şöyle biliyorum umarım yanlış değildir. Kadın doğum doktoru randavu acıyo size o şekilde alıyosunuz kendiniz alamıyosun
Ulviyedlnn Busra221 kayıt açtı istediğin zaman perinatolojiye gidebilirsin dedi ikili testi yaptırdım ama burdaki hastanede detaylı ultrason yapılmıyor
ElifKarata Busra221 doktorun dediğine bağlı bu durum kilolu gebelerde 23.ten sonra bakıyorlar mesela.