Sedefkitir12- Busra221 benim ikili testim de bi değerim yüksek çıktı perinatoloji doktoruna yönlendirdi doktorum onlar da 19 haftalıkken arayıp randevu almamı söylediler 20 24 arası yapıyorlarmış
MasalAlparslanMom Busra221 şuan 17+4 benim. 13 Kasım’da detaylıya giricem devlette ama 23+1 oluyo bende emin değilim geç mi diye
Bebegim3444 Busra221 21 -22 arasi en idealiymiş. Daha gelişmiş oldukları icin. 21 de girmeyi düşünüyorum suan 18 haftaligim.
sultanssa MasalAlparslanMom iyidir ben bugun 19+6 da gittm randevu oyle dustu diye kucukmus kalbine bidaha bakilcak
sultanssa ben yarin giricem 19+6 oluyo randevu oyle dustu devlette randevu bulmak zor doktor bisi dermi bilmiyorum
mervebusra 10 ekimde kontrolüm var o zaman daha net belli olur 21 22 haftalarda gitmek daha iyiymiş öyle diyorlar
snysngn Busra221 15+2 yim bende. detaylıya 20+24 arası girilirmiş öyle dedi doktor tabi ben daha randevu almadım.
mervebusra Busra221 daha değil bakalım salı günü inşallah öğreniriz inegöl’de yaşıyorum siz hangi şehir 💐
mervebusra Busra221 benim bat 19 Haziran bide kaç doğumlu sunuz bu çin takviminde doğruluk payı var ki acaba yazılarımda aynıysa cinsiyette aynıdır 🤗 merkala bekliyorum 😍
Busra221 mervebusra benım de 19 haziran. Ben öğrendim iki iyi bi doktor kız dedi. 2 kızım geliyo gönlüm kızdan yanaydı çin takvimindede kızdı😍 95 doğumluyum. Siz? Bende istanbuldaym. forumda yaşla tarihle vs cinsiyet tahmin yapan bi kaç kişiye de sordum hepsi kız demişti😊
asel_asl Busra221 şuan 17 haftalığım 19+2 de randevum var detaylı için.. o değil de şeker yüklemesi kaçıncı haftada oluyor yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum 🤦🏻♀️