bihterziyagil_ dnzalya123 valla bugün oğlumla bana pişi patates kızartması yapacağım eşim de tarhana çorbası içecek hergün hergün insan şaşırıyor valla biraz da çay türü şeyler yiyelim napalım
Yazmelegi_ dnzalya123 yarına muhtemelen annemdeyim ama gitmezsem eğer Arpa şehriyeli yeşil mercimek çorbası Salata Makarna Bugün de Karnıyarık Pilav Turşu Yaptım
dnzalya123 bihterziyagil_ eşim kabul etmez benim çay türü şeyleri malesef ,😃😃 hergün yemek yemek taze Taze yemek bugun Kuru fasulye pilav yaptım turşu çayada tavuk göğsü tatlısı yaptım yarın napacam bilmiyorum
bihterziyagil_ dnzalya123 benim eşim de istemiyordu sıcak yemek isterdi yoruluyorum diyorum 😂😂🤪🤪🤪 kolaya kaçıyorum ama sıcak taze taze yemegi var tarhana çorbası daha ne 😂😂😂yesin kalksın işte oğlum yemiyor diye sevdiği şeyleri yaptım oğlum için yani 🤪🤪🤪🤪
Yazmelegi_ dnzalya123 ay eşim allahtan cesit istemiyor bazen çok yoruluyorum gerçekten önüne peynir ekmek koyuyorum bazen sesi çıkmıyor adamin
KuzeyinAnnesi10 dnzalya123 siz baya alıştırmışsınız ya mecbur kalınca yiyecek hamile halimizle her gün yemek mi yapcaz 😂😂😂
dnzalya123 bihterziyagil_ yok yemek yapmakta sorun Yok severim yemek tatlı yapmayı sadece her gün yemek fikri bulmak zor oluyor yanı Zor düşünüyorum evde hersey var olduğu halde düşünemiyorum
dnzalya123 Yazmelegi_ benimki de öyle ne varsa yer ama yemek olacak herseyin bi uslubü varmış 😃😃 sabah kahvaltı ayrı der akşam ayrı der ama zor kaldığımda bende öyle kahvaltılık koyuyorum
bihterziyagil_ dnzalya123 bende severim yemek yapmak tatlı işleri ile uğraşmak ama işte gebelik yorgunlugu el ayak şişmesi bazen böyle kaçamak iyi oluyor
bihterziyagil_ dnzalya123 inşallah sende bebek sahibi olursun rabbim sana da nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️ dualarım seninle 🐣