1prensesannesi__ Mirzaninannesiyim ilk yaptiginda daha silikmis zaten kurudukca netlesmesi normal bi erken gebelik testi yap onda daha met cikar eger varsa
Mirzaninannesiyim 1prensesannesi__ O kadar test aldım ki artk almıcam direk kan vericem yarın berseö sağlık ocagında e nabıza düşer mi acaba pazartesiden once
1prensesannesi__ Mirzaninannesiyim düşmüyo galiba ben bi kere saglik ocagina kan verdim ertesi sabah 9 da dustu 8 bucukta usmemisti 9 u 2 3 dk geciyodu baktigimda dusmustu
Dilek_kucuktepe1 Mirzaninannesiyim amin insallah ben 13 haftalik gebeyim adetimden bir gun sonra boyle silik cikmisti herkes saglikla kavussun insallah
Pitircikkus Mirzaninannesiyim arayıp aıle hekımınızın ebesınden sonucu ogleden sonra ogrenebılırsınız
1prensesannesi__ Mirzaninannesiyim bence de ama cumartesi bi bakarsın yine de sabah dustumu diye dusmediyse pazartesi bakarsin 😁
sinemsel Merhabalar, bence hamilesin canım 💕 Çok silik gözle görülmeyecek gibi değil çünkü 🌸 İnşallah hamilesinizdir dualarım sizinle 💕
Deletedmom_70 Mirzaninannesiyim bekledikçe koyulaşan negatif genel de 5 dakikada cıkanlar doğru sonuc veriyor
Deletedmom_70 Mirzaninannesiyim işte umut ediyoruz sonra cıkmayınca üzülüyoruz bence biraz daha bekle yada erken gebelik testi al
Mirzaninannesiyim dilaraRecep uzak birsz bebegim var zor olur gitmesi o yüzden pazartesi eşim evdd onunla giderim diye düşündüm