Slc ben çıktığımda altıma ne ped koymuşlar ne benim haberim var göl olmuş yatak arkadaşım değiştirdi temizlik personeli suratsız ve sürekli söylenen biriydi
Her şeyi geçiyorum olumlu ve benim için en önemli tek yanından bahsedeceğim şimdi
Eşlerin girip çıkmasına çok da fazla karışmıyorlar bana sürekli yürüyeceksin dediler dikişlerim açılmış zaten acıdan yanıyorum eşim sürekli yanımdaydı , gaz çıkartma problem oldu lavman için yine eşim yardım etti , yemem içmem çölyaktan zaten problem kısacası devlet hastanesinden en büyük artısı bence buydu ve eşim olmasa zaten orada çıldırmıştım her halde
Yanımızdaki hasta da benim doğumdan kat be kat zorlu bir operasyon geçirdi kadın hastalıklarından ve onun da eşi sürekli odadaydı atıyorum emzireceğim ben müsaade istedim diğer bayan ayağa kalkacak vs eşime söyledim aşağıda zaman geçirdi birbirimize rahatsızlık vermedik asla zaten herkes kendi canının derdinde oluyor o an
Bu arada ağrı konusunda dikkat edin
Hastanede güçlü Ağrı kesici veriyorlar acılarınız rahatlıyor baş ağrısı olmuyor ama eve dönünce etkisi geçti mi fena vuruyor baş ağrısı özellikle ben sevmediğim için nescafe içmemiştim evde başımı vuracak yer aradım
Sezaryen sonrası bir anda içinden karpuz çıkmış Migros poşeti gibi kalıyorsunuz sanki karnınızı değil bağırsaklarınızı elinizde tutuyor gibi oluyorsunuz bu konuda da bi tavsiyem olacak hamile kilodu toparlayıcı kilot vs birden fazla seçenek almıştım 10cm genişliğinde bant şeklinde korseler var içlerinde en az canınızı yakacak olan bence budur kendi fiziksel durumuma göre belimden başlayıp göbeğimin altını da alacak şekilde hafifce sardım acısız göbeğimi sabitledim olabildiğince ilk çıktığımda ağrı kesici iğne vurdurmak zorunda kalıyordum acıya dayanamayıp öyle olunca da süt veremiyordum
Böyle sarınca bayağı açım azaldı hareket kabiliyetim arttı şu an sadece yataktan kalkarken çok zorlanıyorum hepsi bu