Slc canım bende özelle burası arasında kalıp koskoca Üni hastanesi dedim ama çoook yanılmışım çiftlik gibi bir yer eve geçince dikişlerimde teni açılma olmadı Gürhan hoca ameliyat sonrası gelmeyip ukala , burnu bir karış havada (nesineyse) intörnlerin elinde kaldığım için her yeniledikleri pansuman sonrası yeni yerler açıldı ve her seferinde çok canımı yakıp acıdan irkildiğimde bin trip ama böyle yaparsan sana bakamam diye diye canımdan can aldılar son gün sabah deli gibi ağlıyordum yürümem gerek gaz için ama kanayan dikiş yerleri ağrıyor bir önceki günden daha da fazla üstelik bu da insana çaresiz hissettiriyordu Ayrıca ameliyat öncesi narkozu erken atan bir bünyem var dememe rağmen ısrarla spinal yapmaları , sezaryen süresince canım yandığı için ekstra yapılan iğneler , ameliyat çıkışı öylece yatağa geçirip hiç bir halt söylemedikleri için bende o an düşünmediğimden altımda ped hasta bezi olmadan yatışım ve fark ettiğimde bir göl içinde olmam ( şükür mikrop kapmamışım )
Oda temizliği için bir şey istediğimizde bin naz ile karşılaşmamız yada daha da beteri sırası gelince bakacağım diyerek bir daha gelmeyen yahut gelince bir de söylenen personel varlığı
Ya cidden o kadar kötü ki işini sevmeyen cidden yapmayacak kimse size temizlik personeli hemşire yada doktor olun demedi oradaki insanlara bu kadar saçma davranma hakkı kimsede yok muhtemelen toparlanınca şikayetçi olacağım
Sonuç evdeyim ama ameliyat yerim çok ağrıyor bana verdikleri parol bi işe yaramıyor hastanede var olmayan yoğun baş ağrısı ve eli ayağı kesen dikiş ağrısı ile iğne vurulmadığım sürece çöp poşetiyim evde
İğne vuruldukça hareket kabiliyetim artıyor ve bebeğim ile ilgilenebiliyorum
Sonuç kötü bir tecrübe çok şükür ki yinede bebeğim yanımda binlerce şükürle