minimix Meryemgrcy annenin kanından bebeğin dnası ayrıştırılarak test yapılıyor erken haftalarda kan verilirse dna istenilen düzeyde karışmamış oluyor. Bu Arada bebeğimizden bize geçen dnalar 10 yıl kanımızda kalıyormuş duyduğumda çok duygulanmıştım 🥰
Meryemgrcy Yaa ne güzel :)) biz de erken yapmamistik aslında 12. Haftadaydik hatta 13 e yakindim ama boyle bir sonuc aldik. Perşembe ya da cuma gelir diye umuyoruz bakalım minimix
Symlf Meryemgrcy merhaba ben ikinci kez kan verdiğim halde yine de rastlanamadı ve firma bu bizimle alakalı degil anne yada bebekle alaklı dedi.sizin sonucunuz ne aoldu cok merak ettim bana lütfwn yazabilir misiniz
Meryemgrcy Merhaba hangi firmada yaptırdınız? Bizim ikincisinde sonuç çıktı cok şükür ancak cinsiyet kromozomunda bir şüphe çıktı amniyosentez öneriyorlar ama yaptirmayacagiz sonucta o riskli diye yaptırmıştım fetali. Üçüncü kez de alacaklar mi kan? Symlf
Symlf Meryemgrcy merhaba genoks adlında bir firma aldı.ikincisinde de cıkmadı.başka bir firmaya verdim bugün de.burda da cıkmama ihtimalini düşünmek istemiyorum.
Meryemgrcy Yok daha detaylı zamanı gelmedi gelince soracagiz ama o da bence amniyosentez dicek tahminim Symlf
Kukulikukuli12 aysecen_06 bizimki devlet hastanesinde yapıldı cinsiyet zaten öncesinde belliydi. Sadece genetik tarama sonucları verildi bize