Baahar4549 Meryemgrcy 11. Haftada vermiştim ben de yeterli değil diye mail geldi. Gittim tekrar kan verdim. 2. Kez verdiğimde yeterli dediler, sonuçları almıştık. Sadece süre uzuyor, sağlığı tehdit eden bir durum yok içiniz rahat olsun ☺
Meryemgrcy Bizim aslında baya oldu canim nerdeyse 13. Haftada verdik. Şimdi 15 teyiz. Eşim diyor ki bu test cikana kadar çocuk dogacak :) Baahar4549
Meryemgrcy Oyle mi ne mutlu size darısı başımıza inşallah insan tedirgin oluyor kac kere sordum bir problem mi var ondan mı tekrarliyorsunuz diye ısrarla yok dediler inşallah biz de temiz sonucunu alırız en kisa zamanda Aydemi
Aydemi Meryemgrcy bünyeye negatif basmıyoruz hep pozitif düşünüyoruz🥰🥰 minnoş zaten sağlıksız olsa raporunuzu doktora gönderirlerdi. Nazlı bebiş biraz heyecan katmak istiyor hayatınıza☺️☺️
Betbet3434 Meryemgrcy hocam başıma gelmedi ama fetal dna yaptıracağım zaman çok çok küçük bir ihtimal de olsa tekrar kan alıp değerlendirmemiz gerekebilir dediler sırf bu yüzden 1 hafta daha bekleyip garanti olsun demiş kanı geç vermiştim. Bu arada tekrar ödeme yapmıyorsunuz sadece 1 hafta daha fazla beklemeniz gerekecek
Meryemgrcy Evet tekrar yapmadık bir ödeme beklemek de kötü ama sağlıklı sonuç gelsin de bekleriz artık ne yapalim Betbet3434
Betbet3434 Meryemgrcy yapılan şirketle alakalı benim panorama gen testi amerikaya giden test o yüzden 1 hafta 10 güne geldi
Cak35 Meryemgrcy hala açıklanmadı bugün aradım yarın açıklanır dediler 39 gündür sonuç bekliyoruz 🥹🥹🥹 inşallah güzel sonuçlar alırız🥹🥹
Meryemgrcy Canım bizim de ilkinin cevabi 10 gün sonra gelmisti hemen o gün aldilar bunun da sonucu bir haftada cikar dediler ondan 39 gün cok geldi ama sonuç temiz ciksinn da bekleyeceğiz artik ne yapalim Cak35