Slc Ayseker evet 2 gün vardı adetime ramazandı ihtimali bile yoktu aşırı griptim antibiyotik kullanıyordum düşünün ona rağmen tutunmus hemde ben test yaptım aşırı silikti gece yinr yaptım daha silik sona sabah ilk cislr yaptım baya vardı
Ayseker @ASE6154 ay inşallah ya ben aslında pek ihtimal vermiyordum ama göğüs şişkinliğim ve bu kadar uzun süredir devam ediyor olması beni şüphelendirdiği için test yapma ihtiyacı hissettim yoksa daha ilk gün adet için belki de adet olacağım nasip artık☺️
ASE6154 Ayseker ya ben rüyamda görmüştüm pozitifti ve ikizdi ama ben de ihtimal vermiyordum bu ay açıkçası Allah büyük iştr hiç beklemediğin anda veriyor🙏🌼🌼
Ayseker @ASE6154 yaaa ciddi misin bi de ikiz 😄 ay inşallah hayırlısıyla olur canım çok sevindim vallahi biz de daha yeni evliyiz beklemiyoruz normalde ama olursa da seviniriz Allah isteyen herkese nasip etsin o duyguyu inşallah 🙏
Slc Ayseker test fotoğraflarımi paylaşa bilsem keşke sona drdukca nasıl belirginlestiler sabaha kadar baktım durdum uyumadm çok istiodum 🤲
sweetmom_ Ayseker maşallah pozitif. Eğer test bozuk degilse İnşaAllah değildir. Hamilesiniz 💐🥳🎀 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah 💐
busraaa10 Benimde adet günümden önce öğrenmiştim kanda da çıkmıştı ama adet günüm de aynı adet olucakmışım gibi sancı çektim 🥲 hep adet oldum sandım hatta inşallah senin de öyledir bi an önce kan ver bence 🫶🏼 Ayseker