Tugbamf Busakturk karın bölgesi 2+3 hafta geriden geliyor sıkı takipteyiz. Bugün doktor dedi kilosu az diye bilemiyorum 🙈
Tugbamf Sema166 benim oğlum 38+4 de 2.440 Gr doğmuştu 6 yaşında şimdi . Kızımda sanırım minyon olacak ama abisini gececk gibi . Bende çok takılıyorum ama doktor az dedi bilemiyorum
Jsndjfjdnnxnxjc_10 Sema166 saglikliysa kilosunun hiçbir onemi yok bence allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
Sema166 Jsndjfjdnnxnxjc_10 Kesinlikle öyle kilonun pek bir önemi yok ama erken doğum riskim var en azından 2,5 geçebilsek çok iyi olacaktı. Bizim için inşallah zamanında gelirse zaten 3 kg olur oda yeter 🥰🌸
FilizinAnnesi NurYm ayy bizde 34 haftayız 3 kilo dedi bugün doktor 😀 kilosu çok dedi boyu da uzun 51 cm olmuş artık yemeyi kes dedi 😬 size ne yorum yaptı
NurYm FilizinAnnesi maşallah 🧿 bize genetik dedi eşim biraz kalıplı 🙊 şekerim falan yok çünkü, sağlıklı beslenmeye sen devam et böyle giderse normal zor olur dedi sadece 🤦🏻♀️
Jsndjfjdnnxnxjc_10 Tgbnrbltt bu hafta ben pek istahsizdim ama geceleri uyumadan hep bir bardak sute cici bebe batirip yedim
FilizinAnnesi NurYm inşallah normal doğurabiliriz canımmm 😊 peki kasık ağrın sürekli bebeğin kafasını bastırıp canını yanma oluyo mu sende de?
Baby_01 Jsndjfjdnnxnxjc_10 amin inşallah teşekkür ederim sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsın 🙏
1ciftyesilgoz Jsndjfjdnnxnxjc_10 oo maşallah bir haftada o kadar almış olabilir mi gerçekten ? Benim bebiş de 34+2 de 2200 dü biraz geri kalmış haftasından dedi inşallah haftaya gittiğimde ben de böyle bir sonuç görürüm 🥹
Jsndjfjdnnxnxjc_10 1ciftyesilgoz valla bende şaşırdım en fazla 2400 falan olmustur diyodum ondan once iki haftada 600 gr almisti ama pek beslenemedim acikcasi ara ara bulantilar gelip gidiyor
NurYm FilizinAnnesi maalesef oluyor nst de sancım da çıkıyor🤦🏻♀️ yani 39-40 ı falan beklemezse normal doğum olabilir gibi geliyor bana 🙏🏻🥰 herşeyin hayırlısı tabiki 🐣