Gulsahkizilkan NurYm maşallahı varmıışş :) benim 32de 1963 kgdı. 15 gün sonra yine gidicem bakalım 34 haftalık oluyor ama o kiloya ulaşacağını sanmıyoruumm 🥴
FilizinAnnesi NurYm ayy bizde 34 haftayız 3 kilo dedi bugün doktor 😀 kilosu çok dedi boyu da uzun 51 cm olmuş artık yemeyi kes dedi 😬 size ne yorum yaptı
Jsndjfjdnnxnxjc_10 Tugbamf ben bir hafta önce 34 haftalıkken gittiğimde 2200 gr demisti doktor. bugün gittim 2800 dedi iyimi bilmiyorum ama sağlıklı ya içim çok rahat saglikliysa hic kilosunu umursamayin bence cok güzel kilosu🌹
Sema166 Tugbamf Benimde aynı 34+4 2200 dr zayıf vs demedi ama küçük yani çünkü oğlum bu haftalarda 35 de 2700 falandı
Jsndjfjdnnxnxjc_10 Baby_01 maşallah maşallah Allah sağlıcakla kucağıniza almayi nasıp etsin inşallah 🤲🥰
Baby_01 Jsndjfjdnnxnxjc_10 amin inşallah teşekkür ederim sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsın 🙏
1ciftyesilgoz Jsndjfjdnnxnxjc_10 oo maşallah bir haftada o kadar almış olabilir mi gerçekten ? Benim bebiş de 34+2 de 2200 dü biraz geri kalmış haftasından dedi inşallah haftaya gittiğimde ben de böyle bir sonuç görürüm 🥹
Tugbamf Sema166 benim oğlum 38+4 de 2.440 Gr doğmuştu 6 yaşında şimdi . Kızımda sanırım minyon olacak ama abisini gececk gibi . Bende çok takılıyorum ama doktor az dedi bilemiyorum
Jsndjfjdnnxnxjc_10 Sema166 saglikliysa kilosunun hiçbir onemi yok bence allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
Tugbamf Busakturk karın bölgesi 2+3 hafta geriden geliyor sıkı takipteyiz. Bugün doktor dedi kilosu az diye bilemiyorum 🙈