Mutluanne66 Srecls1 vucuta göre degisiyor bu benim 4sezeryanim 2gun oldu doğum yapalı hala dogrulamiyorum ben de
yenibirannis Demetus bendeeeee altını acıyom kapatyom soyuyom geri giydiriyorum anca işitme testine gttinzmi gectnzmi
yenibirannis Srecls1 haklısın seni çok iyi anlıyorm bende 4 gün boyınca gece gündüz oturarak uyuyodum daha dün gece sırt üstü yatıp uyumaya basladım benm bebeğm de tam tersi habire uyuyo sarılıgı yok bişeyi yok ama
Srecls1 yenibirannis Kanamanız nasıldı peki bende sırt üstü rahat ediyorum oturunca zorlanıyorum Yenidoğanların çok uyuması normal bence en azından seni zorlamaz
yenibirannis Srecls1 kanamam ayakta ve hareket halindeyken geliyo ama öyle şakır şakır değil ben hala depend külot kullanıyorum pedle uğrasamıyorum tam eğilip kalkamadıgm için
yenibirannis Demetus biz soldan geçtik sağdan geçemedik ya ilk başta güzel gidiyo diyo ama sonra bozuluyomuş😶 Dr daha kücük su vardır dedi pazartesi 10 günlük olucaz bidaha gıdıcez inş geceriz
Srecls1 yenibirannis Benim bebekte her iki kulakta sıvı cıktı ya haftaya tekrar bakalım akması gerekiyor dedi
Demetus Ay keşke böyle bi grup olsa da şu nasıl bu nasıl diye sorardık bizde birbirimize yaşıt yaşlar oldu ya 🫠
yenibirannis Srecls1 sıvı olduğunu nası anladı pki bana sağa yatır dedi basını ılık pamukla sil dedi dik emzir dedi pazartesi gıdıcez baklm