tugcesakzci Esra__06 yok canım kanaması falan olmadı sancı aralıkları sıklaşınca gitti hastaneye sonra suyu gelmiş zaten dediğim gibi 10 cm açıklıkla gitti o çok rahat doğurdu yani
tugcesakzci Esra__06 yalnız gebe okuluna kayıtlı olup derslerine katılanlara tek kişilik oda öncelikli oluyormuş kuzenim öyle söylemişti isterseniz bir soruşturun bunu da. Ben de bilkent takipliyim fakat doğumu özelde yapacağım o yüzden detay araştırmıyorum pek
sedseda Esra__06 Ben Online olarak gebe okuluna katılıyorum Eğer yatacağınız oda 2 kişilikse eş almıyorlar tek kişilik bir odada kalacaksanız eşinizi refakatçi olabilir
SevgiUlucay sedseda online dan nasıl katılıyorsunuz ? Birde hastaneye doğum için gittiğinizde genel hastanenin acilinden mi giriyosunuz yoksa kadın doğum polikliniği açık oluyor ordan mi giriş yapıyorsunuz gece olursa mesai saatleri dışında
tugcesakzci sedseda evet kimden duysam erkek 😂 yakın çevremde hamile olanlarda aynı şekilde kız çok az var aman sağlıklı olsunlar cinsiyeti pek önemli değil valla
Esra__06 SevgiUlucay acilden girişi yapılıyor doğum için bugün öyle dedi doktor kanaman suyun olursa acile geliyorsun dedi acilde hangi doktor varsa o ilgileniyor gece gündüz farketmeksizin
sedseda SevgiUlucay hastanenin sitesinde gebe Okulu kısmında iletişimler yazıyor numaraya mesaj atarsanız sizi gruba eklerler doğum olayını tam olarak bilmiyorum doğum yapmadım henüz ama poliklinik kapalı olduğu için acilden girmeniz gerekli diye düşünüyorum
sedseda Esra__06 bir haftası Yok ben yaklaşık 2 aydır katılıyorum Şu an 6. ayımdayım zaten ayinbelli günlerinde eğitim oluyor haftada birkaç gün her ay aynı eğitim tekrarlanıyor ama gitme imkanınız olursa yüz yüze almanızı tavsiye ederim
12eslem_yaren Bana 14 haftalarda kıza benziyor denildi daha da birşey demiyorlar ya kendini saklıyor diyorlar yada tersliyorlar şuan 24 haftalık hamileyim
sedseda 12eslem_yaren Benim 16 haftada erkek olduğu için direkt pipisi gözüktü şu an 22 haftamdayım bu hafta detaylı ultrasona girdim yine erkek dediler Siz detaylı ultrasonu yaptırmış olmanız gerekiyor orada görmediler mi
sedseda 12eslem_yaren hangi doktora gidiyorsunuz Burçin salman ve Ulaş çalıyı öneririm ikisi de çok ilgililer