Amineasya dilos011 Kaset test miydi erken test miydi kaset olanı denedim dün yine gölge çizgi var bekliycem biraz daha 3 gün var daha bata
8143 Seval0sevall Allah Allah neden acaba bende gösterdi hatta kaset test bile hafif czgisi vardı oda artimetti
Amineasya 8143 Gebelik var mıydı bende de çok çok silik çizgi var şuan yıkadım testi hala duruyor hatta
Amineasya Seval0sevall Erken testim kurudu şuan resmen iki çizgi var ama kan negatif bozuk olanı beni buldu 😂
Amineasya dilos011 ! Dün yaptığım böyle çıktı test mi bozuk yoksa yeni mi oluşmaya başladı kafam çok karıştı ya
dilos011 Amineasya çok çok yeni galiba ufacık bi çizgi gördüm gibi ama erken gebelik testi yapsaydın keşke Cnm yada pazartesi günü kan ver daha net olır
Amineasya dilos011 Art medin erken gebelik testini yaptım salı günü silik çıktı çarşamba kan verdim negatif çıktı bunu da cuma günü yaptım böyle çıktı art med yalancı pozitif veriyor galiba 😂
Hayat70 Amineasya Kuzu internetden almışsın sanırım onlar iyi değil eczaneden artı Med al onlar çok iyi.Ben gebeliğimi iki kere o testte öğrendim.😇
Amineasya Hayat70 Yok eczaneden aldım ikisinide ikiside silik çizgi 😂 kaset olana güvenmek istiyorum yarın tekrarlarım testi belki
Hayat70 Amineasya Eczaneden iki defa artı Med aldım kaset test çok iyidiler birni gece birini sabah ilk idrarla yaptım.Gayet güzel çıktı.
CeydaST Amineasya ben artmed in normal gebelik testini kullanıp öğrendim. Erken gebelik testlerini denemedim. Değişik markalar da alıp tekrar yap istersen
Amineasya CeydaST 10 ekim bat belki yarın yaparım yada salıyı beklerim bakalım hakkımızda hayırlısı🤷🏻♀️