Amineasya Salı günü bu testi yaptım ilk andan itibaren gölge vardı kurumuş hali böyle dün kan verdim negatif çıktı bat 10 ekim pozitife dönme şansı var mı bu test yanlış mı çıkıyor hep
mavi_anne23 Amineasya ben yaptım üst üste 2 tane ikiside koyu kırmızı çıktı kan verdim sonuç negatif. Bu markaya asla güvenmiyorum
ASE6154 Amineasya hayalet çizgi var, marka evet yalancı pozitif çıkan oluyor ama kesinlikle yanlış diyemeyiz birkaç gün sonra yenileyin bence
merylii_ Amineasya benim de bu markada defalarca sahte pozitif çıktı kan daha garanti biraz daha bekle tekrar kan ver bence canım
mavi_anne23 Amineasya allah sana hayır’lı bir evlât nasip etsin inşallah üzülme 🤲🏻 âdetin gecikince tekrar kan ver . Yada başka bir markayla tekrar dene
Amineasya ASE6154 Evet yaptığım andan itibaren o çizgi var ama yanılttı inşallah dediğiniz gibi olur 😊
Amineasya mavi_anne23 Bi evladım var 4 yaşında çok şükür 2. 3 aydır olmuyor olmadıkça stres yapıyorum rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻
Amineasya 8143 Ya evet aynısı erken test diye satılıyor bir de insanların umutlarıyla oynuyorlar üzücü gerçekten
8143 Seval0sevall Allah Allah neden acaba bende gösterdi hatta kaset test bile hafif czgisi vardı oda artimetti
Amineasya Seval0sevall Erken testim kurudu şuan resmen iki çizgi var ama kan negatif bozuk olanı beni buldu 😂