-Annem Zeynepli12345 O baya küçüktü canım 12 aylık bedeni olanı aldım ben . Açıp baktım o bile 3 aylıkken giyilir heralde diye düşünüyorum 😇😇
Mylove47 Evlimutlucocuklu06 burda da ilk geldiğinde küvet yoktu maşrapa kova vardı bu defa gitmedim ben gitsem de kalcagini düşünmem şimdiye de belli olmuyor iki katlı a 101 burdaki alt katı tüm bebek ürünleri oyuncaklar falan ne geldiyse o hafta önceki haftadan kalanlarda oluyo
mucizem0111 Bende 5 ekimde 3 a101 gezdm ürünler gelmemişti 6 ekimde gittim kız sevkiyat olmadı gecikme olcak pazartesi salı anca gelir dedi bişey alamadım o yüzden şuan cinsiyetim belli değil ama oğlum icin klozet adaptörü almayı düşünüyordum
kvsr22 Ayfer33 Aldığınız küvete file denediniz mi ? Evimin yakınında A101 var ,bugün küveti gördüm orda .Eğer file oluyorsa alacağım
buketsb MasalAlparslanMom ben de bu ürünlerden aldım, şansıma çoğu ürün gelmişti, yalnızca şu sarı çizgiliden memnun kalmam kullanmam gibi geliyor, yıkanınca bozulacak gibi
MasalAlparslanMom buketsb ben yıkadım ilk yıkanmış gibi değil de sanki şöyle bikac ay giyilmiş gibi oldu rengi dediğiniz gibi
buketsb MasalAlparslanMom evet yapısı hemen gidecek gibi, birde çok sert bebişlerin cildine iyi gelmez diye düşünüyorum
__mom1 Nohut battaniye ve ağız silme mendili almıştım. Battaniyesini hiç beğenmedim. Ağız silme mendilini de ter bezi yaparım fiyatı uygun