Ege_mommyy_11 İlk girdiğim A101 de buldum sadece oyun halısı alacaktım zaten ama katalogtaki herşey vardı vallahi ilk adım yürüteç hariç
MasalAlparslanMom Ege_mommyy_11 bundan başta aldım sonra iade ettim😂 eve gelince kızımdan kalma piyanolu var elimizde o aklıma geldi,hırstan ne bulduysam dusunmeden aldım ilk etapta😂
Yasanixxxx MasalAlparslanMom bebek küveti masrafa ve kova aldım bide 3 yaşındaki kızıma tuvalet aparatı alabildim başka bişey yoktu
Egemoms1303 EslemBosnak ben çok begendim nevresim Denizli de üretilmiş battaniye de tüy falan toplamazsa çok güzel kaliteli ben benzer ürünleri çarşıda sormustum nevresim en uygun 230 tl falandi battaniye de 180 Tl falandı
srnkckdlgc MasalAlparslanMom çoğu yeni değil depodaki eski ürünlermiş çalışan söyledi katalogdaki ürünlerin çoğu yoktu zaten
Kuubrashn MasalAlparslanMom aslinda battaniye,kova,havlu bornoz da bulsam yeterliydi aslında bana internetten bakayım ama teşekkür ederim 🥰
Canann1601 EslemBosnak çok cok güzel hem de nohut battaniye civildeki ile aynı birebir. Nevresim takımı da çok çok iyi ben çok beğendim
hasretsisman MasalAlparslanMom Yarın da gelebilir her mağazaya aynı gün sevkiyat olmayabilir yarın tekrardan deneyin şansınızı :))
Canann1601 Basakhilal ay çok güzeldi o ben onu da aldım ama diğer eşyalar çok tutunca param cikismadi bıraktım akşam eşimle gittik tekrardan satılmıştı 🤦🏻♀️ çok güzeldi griydi peluş 109 mu 119 mu neydi
Zeynepli12345 -Annem Beyaz hırka kaç aylık 3-6 aylık aldım ben kış bebeği olacak diye çok küçük geldi gözüme kolları güzelde vücut kısmı fazla kısa gibi
-Annem Zeynepli12345 O baya küçüktü canım 12 aylık bedeni olanı aldım ben . Açıp baktım o bile 3 aylıkken giyilir heralde diye düşünüyorum 😇😇
mugeb123 MasalAlparslanMom hepsi yok sanırım bende bir kaç parça buldum. ÖZellikle o aktivite oyun halısını istiyordum 😊