Dişiniz iltihaplı ise anestezi etki etmez, antibiotikte en az 48 saat sonra gösterir etkisini beklemekten başka çareniz yok geçmiş olsun

Esrtl aynı durumu bende yaşadım iltihaplı apseli olduğu için uyuşmadı üç tAne iğne yapmıştı doktor sonra ilaç kullandım bir hafta tekrar gittiğimde işlem yapabilmişti

Esrtl o zaman hamile olduğumu bilmiyordum üç haftalıktı hesabıma göre

Benimde 20lik diş etim şişti ama doktor çekeceksin mecbur dedi 😩

cansuece banayazdılar antibiyotik falan ama içim hiç eahat değil ama dayanılmaZda bir ağrım var 😔

Bendede aynı durum olmuştu antibiyotik etkisini 3 günde gösteriyor ve aklınıza geldikçe tuzlu su ile gargara yapın iltihabı kurutmada birebir çok geçmiş olsun 🙏🏻

Esrtl Sizinki kadar acı yok şuan şükür ama birşey yerken de zorluyor azıcık daha yeni başladı bu sorunda zaten duramayacak hale gelirsen mecbur birşey yaparlar

Kızlar benim 20lik agrim olmustu 4.ayimda dişçiye gittim rovamycne(iltihap icin) parol ağrı icin verdi doktorumdan onay alınca kullandım sonra geçti 1 ay sonunda tekrarladı cekim için doktorun onaylarsa çekerim dedi bende bitkisel ne varsa kullandım Allah’a şükür geçti suan 7.ay bi ağrı yok olursa müdahale de edemiyorlar çünkü 2.trimesterde yapılabiliyor bildiğim kadarıyla allah yardımcınız olsun Doğumdan sonra bütün dişlerimi söktürmeyi düşünüyorum bu piskolojiyle

Damla________ diş ağrısı başka bir şey gerçekten. 7.haftadayım ama kanal tedavisi yaparız dediler benimde kafam karışık açıkçası