Replay Yildizyildiz9490 dr. um önce rennie dou verdi gebelik öncesinde reflüme iyi gelen maalesef bu dönemde işe yaramadı şuan gaviscon kullanıyorum yine doktor reçetesi ile daha iyi geliyor kadın doğum dr yazıyor reçeteyi çok zorlanmadığım sürece içmiyorum sade soda,süt, elma ve salatalık deniyorum önce
Erva123456 Yildizyildiz9490 beypazari sade soda gunde 2 defa izin verdi doktorum her gun ikintane icmiorum tabi ama gunluk bibtane gece hakkımi kullamiyorum
Elfanne Yildizyildiz9490 gaviskon ve aç karınla pekmez birebir ben tek çareyi pekmezde bulmuştum gavisconlada desteklenmiştim tabi
esinceeee xbebegimx tahin yağlıdır mideyi susam yağı daha çok rahatsız eder yanlış biliyor olabilir misiniz
xbebegimx esinceeee yok ekmekle bir iki lokma yiyince kesiyordu, burada bir arkadas tavsiye etmisti bana gebeligin baslarinda
sclkmyc sedseda günde 6ölçek içebilirsin dedi ama ben yanınca içiyorum, bişey olmaz, 16.haftayı atlayınca bebeğin organ gelişimi tamamlanıyor zaten, bişey olsa doktor vermez, konforlu hamilelik iyi pskoloji demek, doğunca buna çok ihtiyacımız olacak
Baby_hurma Yildizyildiz9490 benimde o haftalarda başladı suan 29.haftadayım ara ara yanmalar oluyor.doktorum rennie şurup verdi o rahatlatıyor yemekten bır saat sonra içiyorum
cakmaktas Gaviscon double action ile aşk yaşıyordum. Artık depolarda olmadığı için gasvin duo alıyorum. Ekşi elma iyi dediler, ılık veya bir iki yudum soğuk süt diyen oldu. Hepsini denedim bana mısın demedi. Sadece şuruplar çare oldu bana ki bazen onunla bile geçmiyor. Sabır diyorum geçiyorum sonuçta bu bir süreç illaki bi gün midelerimiz olmaları gerektiği yere geri gelecek ve bu tarz tüm şikayetlerimiz küçük tatlı meleklerimizi kucağımıza alınca bitecek 🥰
Azizeakln Yildizyildiz9490 benm çok fazla vardı hic bsy fayda etmiyordu doktorum ilaç yazdı sabahları aç karna içiyorum çok rahatım içmeyince yanıyor ama
Mzgnn0234 Azizeakln bende kullanıyorum hafta da en fazla 3 defa kullan dedi bir tane bir haftaya yetiyor
SevgiSevde Yildizyildiz9490 herkes soğuk süt demiş ama ben ılık ballı süt içiyorum rahatlatıyor tavsiye ederim
Mzgnn0234 Yildizyildiz9490 doktor mide koruyucu yazdı onu kullanıyorum bir hafta yanmıyor yanınca bir daha kullanıyorum yine bir hafta yetiyor bence çekilmez o mide yanmaları 7 yıl önce oğlumda kafaya şurup dikiyordum cok kötüydüm şimdi mide koruyucu pulcet yazdı doktor vallahi pek çekmedim diyebilirim 34 haftalığız