Aden-Lina Benim doktorumda gaviscon double action yazıyor ısrarla oda piyasada yok esdeğerini veriyorlar onun adıda galviks double actıon diye bir surup tadı bile gavısconunkinden hafif asla etki etmiyor 37. Haftam bitmek üzere asırı mide yanmalarım var madem suyu süt de fayda etmiyor artık bana 🤦🏼♀️
Dilankvk Yildizyildiz9490 ilaç biraz olsa rahatlatıyor doktorum rennie yazmıştı. Maden suyu içiyorum tabi ekstra ama zaten az çok yediğiniz bir şeyden olduğu belli ben mesela biliyorum hamur işi yiyince daha çok belirgin yanmam oluyor ona göre önlem almaya çalışıyorum
Canookii Yildizyildiz9490 benimde aynı oldu arttı bende aile hekimine gaviskon şurup yazdırdım o çok iyi geldi
ftmblnt1 30 haftamdayim Salatalık 2 hafta önceye kadar iyi geliyordu ama artık oda geçirmiyor casvis içiyorum dayanamadıgımda
aysenur30a Yildizyildiz9490 ben gaviscon içiyorum sürekli. ——- Bir gebe arkdşım havuç çok iyi geliyor dedi
Elzem07 Yildizyildiz9490 ilk 3 ay kullanmıştım şimdi de zorlarsa kullanıyorum şükür bir zararını görmedim ama 😇
Izell Yildizyildiz9490 ben iki kzimdada çektim bunu sabahlara kadar uyku yoktu kayinpederim karbonatlı su iç kızım dedi çok iyi gelir dedi her gece yatmadan içtim ondan sonra sabaha kadar rahat rahat uyudum çok şükür yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonat atıyordum 🙏
Izell AyiPeddington valla ben son iki ayımda iki kizimdada içtim karbonat biri sarışın tüyleri sarı zaten ama saçı başı kasları hele ki kirpikleri maşallah diğer kızımda kumral ama onunda kasları birlesiyor nerdeyse saçları zaten ipek gibi bence onunla bı alakası yok
sedseda Hnd_01 ben de yeni kullanmaya başladım Doktorum Günde 5 ölçek içebilirsin dedi ama ben Sadece midem yandığı zaman Bir ölçek içiyorum siz ne şekilde kullanıyorsunuz
Hnd_01 sedseda bana da günde 3 ölçek icebilirsin dedi.rennie Duo şurup.ama bn sadece migdem yandığı zaman içiyorum
sedseda sclkmyc düzenli olarak içiyor musunuz yoksa sadece mide yanması olduğu zaman mı içiyorsunuz doktorum bana Günde 5 ölçek içebileceğimi söyledi ama ben bunu biraz fazla buluyorum korkuyorum açıkçası bir zararı olur diye Siz ne şekilde tüketiyorsunuz
sclkmyc sedseda günde 6ölçek içebilirsin dedi ama ben yanınca içiyorum, bişey olmaz, 16.haftayı atlayınca bebeğin organ gelişimi tamamlanıyor zaten, bişey olsa doktor vermez, konforlu hamilelik iyi pskoloji demek, doğunca buna çok ihtiyacımız olacak
AyselXudiyeva Merhaba kizlar, kusura bakmayin konudan baya uzak bir konuya deginmek istiyorum, lutfen basina gelen cevaplasin bilgilendirsin. Ben bugun idrar tahlili yaptirdim ve 5.5 cikti. Cok fazlaymiss bu durumla karsilasan oldu mu acaba.
-cey-33 Yildizyildiz9490 bende 27. Haftadayım soda bazen işe yarıyo bazen yaramıyo maalesef bu sefer gıttımde doktordan ılac istetecem
Rubbywoo Yildizyildiz9490 benimde şurubum var iyi geliyor fakat mecbur kalmadıkça ilaç kullanmaktan yana değilim doğal yollarla geçmezse içiyorum ama son zamanlarda falım naneli sakız çok iyi geliyor hep yanımda ayırmıyorum akşam yemegimide geç saatlere bırakmıyorum