sultanssa Wera ben pzartesi gittm erkek dedi bugun detayli girdm kiz dedi arada 5 gun var suan kac haftaliksiniz
Wera sultanssa 12 özel erkekmdedi 16 özel yine erkek başka doktor 17 devlet doktoru kıza benzetti elimde iki farklı hafta pipi resimde var kafam karışık
bebegimhayalim ikimelekannesii22 banada 12 haftada kıza benzetti %60 70 dedi. 15 haftalikken başka doktora gittim oda erkeğe benzetti anlamadım bende 😂😂
Wera Nigar22 bence erkek ama koza benzettim demesine şaşardım ben cinaiyetni sormamıştım bile 3lü tarama için gittim öylesine baktı kafamı karıştırdı sonra emin değilim ama dio söyleme ozamn soran olmadıki bazı doktorlar değişik
Rabiss34 Haftada erkek dendi pipi gösterildi. 18. Haftada farklı doktora gittim kesin kız dedi. İkisi de özel hastane detaylı bekliyorum :)
Biranneikibebek_ Wera yok resim vermemişti detaylıda da vermediler resim bende gördüm çıkıntıyı bariz vardı ama klitorisi olabiliyormuş bazen
Rabiss34 Wera evet var hatta başlık açmıştım kendi profilimde kimse Cevap da vermedi 😂 bir bakın fotografa isterseniz attığım fotograf 18. Haftanın . Bende erkek beklerken kız duyunca çok şaşırdım
Wera Rabiss34 postuna baktım ama iki bacak arası fotosu yok canım bende iki bacak arası 12 ve 16da net açık hali var bacak arasını göremediyse benzetmiş olabilir koza çünkü cinsiyet söyleme pozisyonumda değil paylaştığın foto
Wera Rabiss34 bugün erkek olduğu kesinleşti kaşıntı için gitmiştim başka bi doktora cinsiyetinide sordum gitmişken üşenmedi ultrasonla bakıverdi artk acaba demiyorum