Nigar22 Merhaba hanımlar bu gün kontrolum vardı devlet hastanesine gidiyorum 15+6 haftalık hamileyim doktor ultrasonda ben sormadan tahminim erkek ama birkaç hafta sonra daha net belli olur dedi öncesinde erkek olub sonra cinsiyeti değişen varmı ilk hamileliğimde kızımı 13+5 haftada iken öğrendim değişmedi hiç
Wera Nigar22 Canım 12de erkek denildi 16da erkek denildi ikiside özelde sonra tarama için 17de devlete gittim bende sormadım kendi kendine kıza benzetiyorum dedi yani herşey olabilio
Busra221 Nigar22 3 sene önce ilk hamileliğimde işin ehli özel hastanede bi doktora gidiyodum 17 haftada pipi resmi verip erkek dedi. 22 detaylıda kız olduğunu öğrendim
bengonca Sağlıkla gelsin ama herhalde en doğru sonucu 16-17. Haftadan sonra net söylerler. 20. Haftada detaylıda öğrenmişti arkadaşım da.
Yesimm0011 Benm 16ya kadar belli olmadı göstermiyordu kendini kız dediler benziyor dediler 21 de oğlum pipisini gösterdi😂
bengonca Nigar22 evet ya çok heyecanlı. Ama benim ikiz ben 2 defa mecburen 1 defa da tedbir amaçlı detaylıya girdim. 12. Haftada detaylı da görünmüştü cinsiyetler. Tek gebelikte bildiğim kadarıyla 20. Haftada yapılıyor detaylı. Koca karı yöntemleri ile idare edeceksin artık🤣 o da baya çıkıyor ama sizin oralarda var mı bilmem ama bıçağa oturturlar ne bileyim kolye sallarlar falan bizim tarafta çok meşhurdur. Bana yapamadılar tabi ikiz olunca 🤣🤣
Nursemom_ Bana da ilk kız dedi sonraki konttrolde erkek olabilir dedi herkes aa uuu yapınca olabılir 2 hafta sonra bidaha bakalım dedi biz kız istedigimiz için değişirmi değişmezmi bakalım
bebegimhayalim ikimelekannesii22 banada 12 haftada kıza benzetti %60 70 dedi. 15 haftalikken başka doktora gittim oda erkeğe benzetti anlamadım bende 😂😂
Sibel3437 Banada 12. Haftada kiz kesin net dedi , 13+2 de ben size cinsiyet ne dedim dedi kız dedim,, alışveriş yapmadınız demi dedi evet dedim 20. Haftada net bakalım dedi hiç bisey demedi biseyde anlamadım
Nigar22 Wera evet hayırlısı gönlümden erkek geçiyor bir kızım var birdenoğlum olsun istiyorum o yüzden doktor söyleyince sevindim inşallah değişmez🥲
sultanssa Wera ben pzartesi gittm erkek dedi bugun detayli girdm kiz dedi arada 5 gun var suan kac haftaliksiniz