Beyzab95 aminehumamoms nasıl çubukla ultrason aletiyle mi yani alttan uzun bir ultrason aleti var onu mu diyorsunuz
benaslindayohum aminehumamoms çok şükür kanama olmadı ama canım yandı açıkçası hiç sevmiyorum elle bakılmasını ilk gebeliğimden bende travma olan bi konu çok kasıyorum kendimi🤦♀️ 2 gün altım acıyo diyerek gezdim evde 😂😂 bebeğin kafası da aşağıda zaten o da baskı yaptığına
N-23 aminehumamoms bende 22 haftada plesenta asagıdaydı detaylı ultrasonda yerini belirlemek için oldum ama tır tir titredim kanama olcak diye o zaman hamd olsun olmadı, bugün yine üniye gidicem inşallah daha alttan bKmaz 🤲🤲🤲
balkizim_06 Cok aferdesinz doktor bakarak mı yapıyo yoksa bakmadan elini mi sokuyo.. bende korkuyorum bu muayeneden
aminehumamoms balkizim_06 çarı muayenesinde elini sokuyolar ama benimki vajinal ultrason uzun bi ultrason çubuguyla bakıyo komple çıkardım altımı üzerime bişey derdi ama illaki görmüştür aşagımı baktı çünkü nerede diye
bdenerigokce aminehumamoms kültür testi yani, kız vajinal muayene baya kamera ile veya elle baktı demek o yüzden şaşırdım🫣😂