aminehumamoms Vajinal muayene kaçıncı haftalarda oldunuz ben bugün 27+3 haftalıkken oldum çok korktum başta ama hiç acı vs olmadı
aminehumamoms Melike_sevgi servikal uzunluguma baktı ilk kez bu doktora gittim özel hastane bel ağrılarım vardı sonra bebeğin kafasından dolayı göremedğini söyledi bi tehlikesi yok dedi sadece çatala çıkartıp çubukla baktı
aminehumamoms bdenerigokce vajinal enfeksiyonum ve kasılmalarım oldugu için çatala çıkartıp çubukla baktı çatı muayenesi değil yani
aminehumamoms SedaF vajinal enfeksiyonum varmış akıntımda birde servikal uzunlugu ve erken doğum için rahim ağzına baktı
aminehumamoms Melodimm hiç korkma ben ağlayarak yaptırdım diyebilirim ama hiç acısı falan olmadı korktugum gibi bişey değilmiş bi çubukla hafif içeri girdi canım çok az yandı okadar
bdenerigokce aminehumamoms kültür testi yani, kız vajinal muayene baya kamera ile veya elle baktı demek o yüzden şaşırdım🫣😂
FatSon9993 aminehumamoms hamile olduğumdan beri 4 haftada bir alttan oluyorum yurt dışı hep böyle belirli süreden sonra 3 defa ultrason bakıyorlar
benaslindayohum aminehumamoms zaten vajinal muayenede korkacak bişi yok canım asıl çatı muayenesi kötü ilk gebeliğimde 25. Haftada risklendim serviks ölçülmek için, 2. Hamileliğimde 14. Haftadan 32 ye kadar 2 haftada bir ölçüm için bakıldı
benaslindayohum aminehumamoms elini sokup vajinaya normal doğuma uygun musun yada açılman var mı diye bakılıyor, gerekli görüldüğü zaman yapılıyor mesela 32 haftalıkken baktılar ağrım var diye 🤦♀️
Beyzab95 aminehumamoms nasıl çubukla ultrason aletiyle mi yani alttan uzun bir ultrason aleti var onu mu diyorsunuz
benaslindayohum aminehumamoms çok şükür kanama olmadı ama canım yandı açıkçası hiç sevmiyorum elle bakılmasını ilk gebeliğimden bende travma olan bi konu çok kasıyorum kendimi🤦♀️ 2 gün altım acıyo diyerek gezdim evde 😂😂 bebeğin kafası da aşağıda zaten o da baskı yaptığına