Meridaily Kızlarmerhaba. Gebelik planlama sürecinde hangi folik asiti kullandınız veya kullanıyorsunuz? Ben folidays kullandım ama ona mı devam etsem?
Naniklininik Meridaily elenatal 1 tavsiye ederim gebe kalmamı kolaylaştırdı vitamin desteği de var içinde. İçeriğine bakın
Emel5805 mavi_anne23 bitlisde ki doktorum onu vermişti samsundaki doktorum folbien verdi ben ikisinden de memnundum farketmez hepsi aynı ilaç. Hiç sevmem aslında
pembebiranneadayi Naniklininik bende 31+3 üm elenatal 2 ye geçtim 12. Haftadan sonra gerçekten faydalı bi takviye tavsiye ediyorum
pmedic112 Meridaily arkadaşım özel hastanede çalışıyor oradaki kadın doğum hekimi folidoce önermişti. Görümcem de sağlıkçı. Gebe Arkadaşları araştırmış onların önerisiyle solgar ınkini kullanıyorum ben
Meridaily Meneksem eczacı solgar önerdi ama araştırdınız mı nasıl? Baya talepte olan bir ürünmüş sanırım
Basakug Trendyoldan folikosal almıştım çok fazla değerlendirmesi var yorumları iyi diye bitmek üzere bu kez eczaneden almayı düşünüyorum daha güvenilir olur
Sercan Meridaily ben kendim folbiol kullanıyordum sadece folik asit içeriyor bugun foktorum ocean mummy yazdı içinde balık yagı vs de var bebege iyi geliyor diye