Sedaork4 Cana_ özel kliğine git imkanın varsa devlette çok kalabalık çok dolu zaten verimli olmuyor ben ilk devlete gittim sonrasında özelinde devam ediyoruz
Sedaork4 Cana_ ben öneririm yavrum bende müşterilerimin tavsiyesiyle gittim çok memnunum herkes olumlu konuşuyor ümit bey için bi sans verip dene derim
Cana_ Sedaork4 işte şu aralar onun derdine düştüm bnde ama yanımda eşimin kalmasını istiyorum onunla alakalı sıkıntı yoksa sorun olmaz
Sedaork4 Cana_ gidersen onu da net bir şekilde konuşursun yanında kalacak kimse yoksa mecbur zaten anlayış gösterirler
Cana_ Sedaork4 ayy nerdeee bitane çocuk var zaten 26 aylık birde şimdi doğumuma 79 gün kaldı bn kim tırnak yaptırmak kim 🤣🤣
Sedaork4 Cana_ bana da valla bide yakın olduğunu biliyorum ya o daha iyi geliyor ben buralı değilim normalde o yüzden sayılı çevrem var
Cana_ Sedaork4 bnmde hiç tanıdığım ettiğim arkadaşım falan yok milaslıyım bn normalde eşim marmarisli ulada oturuyorduk ordaki ebi satıp burdan aldık hep evdeyim bnde çocukla kara kara düşünüyordum şu aralar hastane işini doktor işini