Cana_ nette yazmaz gidicek olursan ben numarasını veririm sana

Sedaork4 numarasını buldum netten yazdım msj ama cumartesi olduğunu unutmuşum sonu 85 18 numara bi bilgi alim konuşüm dedim

Sedaork4 kliniği nasıl güzel mi bnde resmen devlet hastanesine karşı bi fobi var ya

Cana_ normal bir yer bi esprisi yok ama doktorun ilgisi herşeyi karşılıyor

Sedaork4 yani muayene ücreti 1000 tl olduğuna göre iyidir die düşünüyorum 4 boyutlu gaşandır o zaman cihazı

Cana_ hem siyah beyaz fotoğraf veriyor hemde renkli olandan o mu oluyor 4 boyutlu

Sedaork4 bnm profilimdeki bebeğimin fotoğrafı 4 boyutlu mesela cihazı iyidir bnce ya

Cana_ evet bu şekilde de bakıyor fotoprafınıda veriyor

Cana_ ay bizim orda yazlık var en sevdiğim yerler 😅

Sedaork4 o zaman tamam skntı değil ya bi konuşayım bakalım kendisiyle

Cana_ gidersen haber ver nasıl geçtiğini biz de pazartesi günü gidicez bakalım

Sedaork4 ne kadarda bir çağırıyor ki bnm bundan sonra fazla randevum kalmadı zaten

Cana_ en son 2 hafta önce gitmiştik 2 hafta sonra görüşelim dedi bakalım bu sefer ne kadar süre sonra grlin diyecek

Sedaork4 bnmde ilk başlarda 3 haftada birdi randevum geçen gittiğimde 1 ay sonraya tandevu verdi bu ayın 23 üne