Eslem2112 Arkadaşlar ikinci trimestere geçtim ve şuan herşey iyiye gidiyor çok şükür sizde durumlar nasıl
Aysegultezcan48 İkinci trimestere 1 hafta var ama hala midem fena yemek yapamıyorum yaptığımı yiyemiyorum😟 inşallah benimde umudum ikinci trimestere geçince düzelmek artık 😭
Eslem2112 Aysegultezcan48 inşallah canım geçiyor çoğunluk bitecek inşallah güzel günler bekliyor bizi inşallah
Sehermahsum7321 Aysegultezcan48 2 trimester geçince bitmiyor bn 15 haftalığım hala mide bulantısı koku hassasiyeti yemek yapma da zorluk çekiyorum
Aysenurates43 Aysegultezcan48 valla arkadaşım 15+3 üm rahatladım ya bende aşırı çok kustum günlerce yiyemedim 2. Trimester adamdır 😅
545425 Bende 2.trimester dönemindeyim mide sıkıntılarım geçmişti bi kaç gündür tekrar başladı akşamları sürekli kusuyorum 😭
Melodimm Belginylmz Bende yarın giricem insAllah.Agri falan oluyormus diyorlar.Bakalim😂😂Bu aralar karın ağrım oluyor sonra geçiyor.Bazende sırt ağrısı oluyor.Daha yeni gecicem 3 trimestre.
QueenMother Eslem2112 üç günüm kaldı😅nasıl bi duygu hamilelikte balayı ayları diyor ben bu hafta rahatladım zaten yemek yer oldum şükür çok ağır yemekler yapmıyorum hafif yemeklerle idare ediyorum
Eslem2112 QueenMother bı rahatlama geliyor tabi yine öyle ağır şeyler yiyip yapamıyorsun ama an azından durduk yere bulantı yok