Gkhnm97 Dderryaa yuzumdede cok sivilce cikti canim hamilelikle alakasi varmdir acaba ya onceden adet olmadan once cikardi olurdum smdi olmadim acaba gec dollenme yasiyorum heralde bnde
Dderryaa Gkhnm97 benm uüzümde bişey yok allahtan sırtımdan çıkıyor arkadaşımda öle çok kötü oldu hamile oda sivilce dolu
Gkhnm97 Dderryaa canim bide bn cok ruya goruyorum her gun hamilelikle alakasi varmdir ki hic gormedigim kadar goruyorum
Mahbuss Berram bende daha olmadım 😁 valla böyle geciktikce heyecanlanıyorum ama beklemeye kararlıyım hemen test yapmıycam arada karnıma ağrı giriyor lavaboya girerken korkuyorum artık kırmızı kart görcem diye
Dderryaa Gkhnm97 sen hamileliği düşünmeye başlayınca dpktora gittinmi canm brn 4ay önce kadın doğuma gitmiştim adetliyken hiç bi sıkıntım çıkmamıştı folic asite başlamiştm
Mahbuss Dderryaa valla ya 😁 ben adetime 3 gün kala yapmıştım negatif çıktı ama teste çok değişik şeyler oldu önce bin yatay çizgi çıktı sonra tek çizgi 🙄 anlayamadım
Gkhnm97 Dderryaa bnm cok degisik canim ya hamile olarak hic gormedim ama surekli her gun ruyalar goruyorum arada korktuyolar ruyamda falan😁
Dderryaa Gkhnm97 kafaya çok takımcada oluyor ya psikoloji bozuluyor resmen bende kan sonuçlarını almaya giderken gene üzülecem boş boşuna kan verdim çıkmayacak diye gittim
Mahbuss Gkhnm97 canım benimde bu ay adetime yakın çok kötü rüyalar gördüm anneme anlattım hamilelerde olur inşallah bu rüyalar hayırlıdır dedi. İnşallah güzel haberler alırız hepimizde
Dderryaa Gkhnm97 benmde eşim gitmedi zaten doktor korunmayı bırakınca bir yıl geçmeden bişey yapamam dedi bir buçuk yıllık evliyim ben
Dderryaa Mahbuss ben 3 kere adet günğm 5gün geçtiğinde 10gün geçti tekrar yaptım 15günde tekrar yaptm çıkmadı 25gün sonunda kan verdm çıktı