Berram Gkhnm97 Benimde kasıgıma agrı giriyor gece bazn bacgmn agrısna uyanıyorum. Bide hayatım boyunca hiç gecikme yaşamamıştm🤷♀️ 3. Gün bgn sabah test yaptım negatif 🙄 Son ilişki gününü hatırlıyor msn cnm tarih olark?
Gkhnm97 Berram hatirlamiyorum canim ya ama bn gec dollenme diye umit ediyorum bnmde kac aydr gecikmiyodu bu sefer 10 gun gecikdi hemen uzulme canim gec dollenme falan olmus olabilr ya Allahtan umit kesilmez
Berram Gkhnm97 en son ilişki 1 aralık cnm hatta snra akıntm oldu dedm yumurtlamam geç mi oluyor acaba🙄
Gkhnm97 Dderryaa aklima gelmedi canim ya o bira bnm dusuktu zaten pozitif cikarsa bi kadn doguma giderim orda bakarlar heralde hepsine ins bebegim benimledir ya yoksa cok uzulurum😔
Gkhnm97 Dderryaa canim bu bnm kasik agrilarim hamilelik belrtisi olabilrmi ya kafam cok karsti ins psikolojik degildir😔
Dderryaa Gkhnm97 olabilir tabiki sabret yarın çıkar sonuçlar brnm şimdi bile ağrıyor ayakta çok durayım adet ağrısı gibi belimde çok ağrıyo kabızlık gaz falanda varmı şişkinlik
Gkhnm97 Dderryaa canim belimde sag kasik sag bacak oluyor arada karnim cok şiş oluyor ama bulanti vs yok
Dderryaa Gkhnm97 bugün benmde 7+0 bulantım olmadı hiç şükür ama kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum içim almıyor ben Konyadayım bizim bırda ertesi güne sarkıyor sonuçlar değişik olabilir
Gkhnm97 Dderryaa kutahyadayim canm bnde bilmiyrm bklm nasil olcak hamislerin duasi kabul olurmu dua et banada ciksin ya gogusunde falan degisklik oldumu ilk zamanlar canm
Dderryaa Gkhnm97 benm göğüsşetim aşırı büyüdü 😒renk değişmeye başladı üzerine yatamıyorum çok acıyor inş vardr bende şimdi hissedemiyorum bebeği acaba bişeymi oldu diye endişeleniyorum
Gkhnm97 Dderryaa yuzumdede cok sivilce cikti canim hamilelikle alakasi varmdir acaba ya onceden adet olmadan once cikardi olurdum smdi olmadim acaba gec dollenme yasiyorum heralde bnde