• Doğum
  • Kasım sonu doğum yapacaklar toplanalım

30 haftayı buldum şükür son 8 haftam flan kaldı ilk bebeisim sezeryan olduğu için sezeryan olacağım doktor da 38 te flan alacagini söyledi bebisimin eksikleri bitti sayılır ufak tefeklat kaldı haftaya kıyafetlerini yıkayıp utulemeyi dusunuyorum kızımda biraz daha geç yapmıştım utulrtken çok zorlanmistim agirlastigim için bunda biraz daha erken hazırlayacağım herseyini sizde durumlar ne

Bende Agirlasmadan herşey tamam sadece biboran emzik falan kaynatilip yikanacak hazır olsun ihtiyaç olursa sadece o kaldı

29+4 Kasımın son haftasından Aralığın 15ine kadar bekliyoruz 🥰🥰🥰 ne ara bu kadar zaman geçti anlamadım ama bundan sonra geçmeyecek gibi 🥹 ben yıkama ütüleme işlerini geçen hafta hallettim sadece hastane çantam kaldı 🥰 onu yapmak için erken diye düşünüyorum kontrole gittikten sonra duruma göre yapacağım 🥰

Drnzgn bende 29+3 olduk bugün geçen hafta yıkadım ütüledim bebek kıyafetlerini bugün yarın da hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum 4 yaşında da bir oğlum var anca olur diye düşünüyorum 😂

Drnzgn 30+1 olduk ikinci hamileliğim ikki sezaryendı o yüzden bizim günümüz belli günümüzü aldık 29 kasımda kucağımda olacak inşallah herşeyi bitti dün gece odasını da yerleştirdim artık gelmesini bekliyorum ilk hamileliğimde erken doğum riskim vardı o yüzden herseyi erkenden bitirmiştim aynısını olur korkusuyla yine herşeyi tamamladım 😊

Bende bugün 32+0 dayım çantam kıyafetleri hazır bekliyorum . İkinci doğum büyük ihtimalle sezeryan olacak gün felan almadık. Bakalım. Heyecanlı bekleyiş az kaldı.

31+4 ikinci doğum sezeryan dr 25 26 Kasım diyor
          Yıkama ütüleme isleri bu hafta yaparım inşallah çalışıyorum o yüzden biraz rahat davrandım pek bisey yapmadım

Kız kardeşim erken doğum yaptı. 33+4 haftalıkken. O yüzden bende telaşlanip çantamı hemen hazırladım. 32+0 haftalığım . 30 haftalıkken çantam kıyafetlerim hazırdı. İkinci doğum sezeryan olacak büyük ihtimalle ama öncesinde ani bir duruma karşı hazır olmak çok daha rahat. Alışverişlerinizde neler aldınız bayanlar. Veya çantanıza neler eklediniz. Anne ve bebek için

Drnzgn bende oglumda 32 de yikamalara baslamistim ama bu sefer kızımda 26. Haftada bitirdim yikama utuleme islerini sadece biberonlari göğüs pompası ve göğüs kalkanlarini kaynatcam haftaya hallederim onlaride dolaba yerlestiririm bir 35 ten sonrada çantamı hazırlarim ❣️

Busramomy siz baya erken hazirlamissiniz bu sefer çanta için neden 35 i bekliyorsun ki

Aslannnnn bende bu hafta sonu kış ekmegi flan yapicaz haftaya kıyafetler biberin flan hepsini hallederim çantayı da hazırlarim erkenden

Merve171214 benden bir gün onceymisiniz bana daha gün verilmedi bidaha ki gittiğinde bende alırım galiba gününu

Kumru_6694 ben kız kardeşim 33+4 de doğum yapınca 30 haftalıkken hazırladım. Aklım kalacağına temiz temiz dolabında çantada dursun dedim. Planlı doğum olacak gibi ama Dünya hâli ne olacağı bilinmiyor. Bence başlayıp hazırlayabilirsiniz. Kafanız rahatlar. Kız kardeşim erken doğum olunca bende panikle 30 da hazır ettim herşeyi. Yoksa 32 de. Yavaş yavaş başlarım diyordum. Şu an sizin için tam zamanı. Neler koymayı düşünüyorsunuz çantaya.