• Doğum
  • Kasım sonu doğum yapacaklar toplanalım

Simbar ben aslında bu gün yıkarım da dolap gelecek onu bekliyorum

Drnzgn bende 33 haftalığım fakat doktoruma göre 35 haftalık bebek iki hafta önden gidiyormuş çantamın bir iki eksiği kaldı odası kıyafetleri herşeyi hazır 13 ekimde doğum tarihi vermek için doktor çağırdı bakalım hayırlısı normalde 10/20 kasım arası sezeryan tarihi olucaktı ama erkende olabilir dedi doktor herşeyde randevuda belli olucak

Bende 34 e girmek üzereyim daha var diye diye erteledim şuan hiç biyere gidemiyorum agirlastim bebeğin hurclari hazır kendime bir kırık iğne alamadım erkn hazirlayanlar en iyisini yapmış bence 🫤

Drnzgn ben bugun 32. Haftaya girdim bugun kontrolum vardı 20 kasımdan sonra bekleyeceğiz dedi doktor az kaldı oğluşumla kavuşmaya☺️

Benim doğumum 17 Kasım görünüyor bende herşeyi hazırladım ufak tefek eksik kaldı kahve makinesi unuttum onu ve birkaç çift kendime çorap eklemeyi düşünüyorum. Sağlıkla bekletmeden gelsinler. Yarın 34 oluyorum.

Drnzgn
    Haftamız aynı. Ben yıkama ütüleme ve hastane çantası hazırlama işini geçen hafta tamamladım şuan iyi ki diyorum çünkü ağırlaştım artık bi iki hafta sonraya kalsaydı yapamazdım heralde

Aysesultan97 en iyisi yarın yavaştan başlayım bende.. vallahi burda doğum çantası paylaşan kişilerden bakıp yapıcam bende tecrubem yok ilk telaşım 🐣

Bende bu hafta basliyacagim 30+4 deyiz anca yetisir
      38 de alicak kasim sonu allhin izniyle

Aysensrkan merhaba ikinci dogum mu olacak? Doktorunuz ne zaman alırım dedi bebegi?
      Benim ikinci gebelik de doktorla daha dogumu konuşmadım günümde sizle ayni
      Bi sormak istedim

Feyzabeyoglu merhaba ilk doğum olacak inşallah doğum şeklimiz belli değil ama normal ilerliyoruz şuanda. Kasımın son haftasından Aralığın 15ine kadar bekliyoruz eğer gelmezse sezeryan veya suni sancıyla alırız dedi doktorumuz

Bst_L ben ev boyattim geçen hafta bu hafta kış ekmeği flan yapacaz birde dolap almıştık daha gelmedi onu bekliyorum yoksa bende şimdiye yapardım en iyisi erkenden hazır olmak

Drnzgn giysileri dedim hazir Ankara’da güneşliyken havalar diye çabucak kurusun diye yikattim yoksa birazdaha bekliycektim kurutma makinesi olmayınca ilerleyen haftalarda havalar sogursa ugrasmayim dedim ondan erkenden hallettim çantayı da ne biliyim daha belli değil 35 te hazirlayacagim bir bakmisim yarın hazirlamisim🤭😂

Busramomy bende yarın bebegimin dolabı geliyor cunaetesi yikayacagim kıyafetlerini