Kızlar 18 haftalık hamileyim bebek üç gündür çok fazla haraket hissediyordum baya hemde dün akşam beri hissetmiyorum sizce normal mi

Zeyna01 Düzensiz olması normal elbette daha bu haftalarda endişe etmeyin olabilir yani bu şekilde

Zeyna01 Evet o haftalarda her gün hissetmeyebilirsiniz. Son haftalar her gün hissetmeniz gerekiyor hatta takip etmeniz.

Daha çok küçük hareket ediyor sen hissetmiyor bile olabilirsin merak etme bisey olmaz 1 günden. Kan şekerini yükseltecek seyler ye çikolata tatlı ve kahve iç sol yanına uzan bekle sessiz bir yerde kesin hissedersin Allahin izniyle. Daha çok daraltacak o minik ayaklar seni uyutmayacak bile bikac hafta sonra

Zeyna01 ben ilk hareketini 20. Haftada hissetmiştim sonra 3 sonra hareket etti yani bu dönemlerde düzensiz olması çok normal ama içinizin rahat etmesi için bir doktora görünebilirsiniz

Gulbahar47 Şuan 18 haftalığım 21 haftada detaylı var onu bekliyorum sağlık ocak kalp atışı dinliyor 24 saat hissetmezsem gidiyim çünkü 3 gündür çok oynuyordu baya hemde

M112 Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim tatlı yedim hoşaf ictim bol şekerli bakalım inşallah oynar o günler gelir.😍🙏🤍

Mino21 Çok teşekkür ederim hormonlar sanırım hemen insan panik yapıyor 🥹

Zeyna01 Endişelenme canım düzensiz olabiliyor bazen uyuyorlar hareket etse bile hep hissetmezsin bu haftalarda

Zeyna01 ah kuzum 30+5 olduk biz benim kiz daha 2 haftadir cok net hareket ediyor😂 halbuki 4.gebeligim digerlerini hep erken haftalarda hissettim belki erkekti diye bilmiyorum ilk kizim olucak masallah cok nazliydi ama simdi 2 hftadir karnim sekilden sekile giriyor😍