Kızlar 18 haftalık hamileyim bebek üç gündür çok fazla haraket hissediyordum baya hemde dün akşam beri hissetmiyorum sizce normal mi
Haraket hissetmeme
- Düzenlendi
Zeyna01 Düzensiz olması normal elbette daha bu haftalarda endişe etmeyin olabilir yani bu şekilde
Daha çok küçük hareket ediyor sen hissetmiyor bile olabilirsin merak etme bisey olmaz 1 günden. Kan şekerini yükseltecek seyler ye çikolata tatlı ve kahve iç sol yanına uzan bekle sessiz bir yerde kesin hissedersin Allahin izniyle. Daha çok daraltacak o minik ayaklar seni uyutmayacak bile bikac hafta sonra
Zeyna01 ben ilk hareketini 20. Haftada hissetmiştim sonra 3 sonra hareket etti yani bu dönemlerde düzensiz olması çok normal ama içinizin rahat etmesi için bir doktora görünebilirsiniz
Zeyna01 ben o hafta hiç hissetmemiştim😂
bdenerigokce Cinsiyet erkek benimkinin su 4 gündür anlatamam size rahim üstümde resmen oynuyordu
Gulbahar47 Şuan 18 haftalığım 21 haftada detaylı var onu bekliyorum sağlık ocak kalp atışı dinliyor 24 saat hissetmezsem gidiyim çünkü 3 gündür çok oynuyordu baya hemde
Zeyna01 benimde erkek ama 20 de hissettim ilk😍 sizin maşallah erken başlamış
Zeyna01 ah kuzum 30+5 olduk biz benim kiz daha 2 haftadir cok net hareket ediyor😂 halbuki 4.gebeligim digerlerini hep erken haftalarda hissettim belki erkekti diye bilmiyorum ilk kizim olucak masallah cok nazliydi ama simdi 2 hftadir karnim sekilden sekile giriyor😍