Nslhnfdn Merhabalar. Daha once normal dogum yapmis annelere bir sorum var. Normal dogumdan sonra atilan dikisler cok acitiyor mu ? Yani anestezi almaya gerek var mi bunun icin? Dogum yapacagim hastahanede istersen dikis esnasinda anestezi verebiliyorlar. Cok acitmiyorsa yapmak istemiyorum acikcasi ama korkuyorumda.
Filizsmh Nslhnfdn Bebek doğduktan sonra orayı lokal anestezi ile uyuşturuyor sanırım ben ilk doğumumda dikiş atıldı ama hiç acı hissetmedim. Doğumu yaptıktan sonra o dikiş kolay onu düşünme.
Ozgekin Nslhnfdn öyle bi savaştan çıktıktan sonra dikişi önemsemiyorsun bile 😂 bebeği görünce aklına dikiş bile gelmiyor
Cismmpoyraz48 Nslhnfdn Canım orasi uyuşmuş oluyor ztn ignedenmi uyusmadanmi bilmiyorum ama cok fazla hissedilmiyor can yakmıyor yani bnm 3 tane vardi hiç hissetmedim desem olur
Portakal Nslhnfdn bebek doğduktan sonra o anki heyecanla hiçbir sey hissetmiyorsunuz sadece bir elin değdiğini hissediyorsunuz zaten iki dk içinde bitiyor😁
Nslhnfdn Filizsmh Eltim dogum yapti 2 kere ikisinde de anestezi aldi. Sonra ayilmasi zaman aliyor ya pek istemiyorum ama aci olur diye korkuyorum
Filizsmh Nslhnfdn Yok ya okadar Doğum yapmışsın 2 dk dikişe dayanırsın ben hiç dikiş kısmını hatırlamıyorum bile. O en kolayı
Cismmpoyraz48 Nslhnfdn o gün aklınıza gelmez bebisinizi kucağıniza aldığınızda 😊 ztn ağrı kesici de veriyorlar ağrin olursa normal doğumda cekecegin sadece sancı ztn sonrası hiç bsy inşallah kesisiz dikissiz atlatrsin öyle şanslılarda var 😊
Yuuuuu Nslhnfdn benim ilk dogumum oldu 50 gun once bana genel anestezi yaptilar.ama bilmiyordum yapcaklarini. Sadece biraz uyucaksin dediler iyikide olmus oda ya ciktiktan saatler sonra agrim tekrardan oldu tekrar agri kesici yaptilar.
Cananscs Nslhnfdn yok canim fazla acımıyor yani uyuşturmaya falan gerek kalmıyor kızımda bende korktum dikiş atılacak diye kendimi sıktım agirir diye ama bittiğini bile anlamadım
Sinmn Nslhnfdn dikiş atılırken uyuşturuyorlar o bölgeyi zaten.. hissetmiyorsun hiç.. sonrasında da ağrı kesici içtiğimde hissetmiyordum, bir haftada da geçti dikişlerimin acısı..
Aybukealtintas Nslhnfdn yok canım hiç acımıyor biz o esnada doktorla sohbet edip gülüyorduk gayet 🤗🤗 dogum falan hersey kolay hikaye valla gercekten gögüs ucu acısı gibisi yok
Nisanurr Yaptırın kızlar anestezi değilde benden assanizi uyusturtun sadece öyle bi imkan varsa ben epiduralli normal doğum yaptım doğum anında epiduralimin etkisi geçmişti bütün dikişleri hissettim üstelik benim 6 dikisim vardı kimsenin gözünü korkutmak için söylemiyorum ama canınız aciyor tâbi dikis yani sonucta
Nur92 Nisanurr ya bunu ayrıca söylemek gerekiyor mu doktor bilmiyor mu dikiş için anestezi olması gerektiiini
Deletedmom58 Nslhnfdn Epizyotomi (normal doğumda yapılan kesi) uygulanırken zaten bölgesel olarak anestezi yapılıyor oraya.