Melikeckr 13 hafta 4 kg vermiştim 58 e düşmüştüm 60 oldum tekrar
Kaç kilo aldınız
- Hafta 7 kg 🌸
18+1 hiç kilo almadım 😎
26 hafta 8 kilo almışım ama nereme aldım bilmiyorum dışardan hamile olduğumu bile anlamıyorlar😂
Melikeckr 10+4 daha hiç kılo almadım
- Haftaya girdik 6 kilo
Melikeckr ilk hamileliğimde 72 ile hamile kaldım 33+4 te 80 le doğuma girdim, şimdi 76 ile hamile kaldım 78 kiloyum 35+4 oldum 🥰
İlk gebelik 20. Hafta +15 kg 😂 şimdi kontrole aldım kendimi
36 haftalık olduk nur topu gibi 10 kilo aldım
Melikeckr 36 haftamız bitti, toplamda 9 kilo aldım şu ana kadar
Kızlar ben kendimi korkutuyorum galiba 18+5 olduk ama ilk öğrendiğim de 4+4 tü 80 kg 12 haftalık oldu 74 e düştü kilo şuan tam 77.5 kg korkuyorum normal mi? Hastanede bununla ilgili bir şey söylemedi doktor ben ilk haftalar sabah bulantıları oluyordu korkudan yiyemiyordum yemek filan şuan gayet iyiyim eşim korkutuyor beni kilo almamak için yemiyorsun filan diyor bende sen bütün gün iştesin öyle düşünme iyiyim diyorum önceden gece çalışıyordu gündüz gözünün önündeydim bir şey demezdi bilmiyorum 26 Ekim’de ayrıntılı var diye de gitmiyorum hastaneye hareketlerini de fazla hissetmiyorum çok sakın böyle şu dalgalanır ya öyle oluyor arada karnım da sırt üstü zaten yatmıyoruz yan yatıyorum göbekte yok öyle aman aman sadece basenler ve göğüslerim dolgunlaşıyor gören kız diyor bilmiyorum kafam çok karışık ilk gebelik 🤷🏻♀️🥺
Melikeckr 13+4 üz şuan 2 kg aldım
Melikeckr 14 haftaya girdim 4 kg vermişim
Melikeckr 29 hafta 13 kilo aldm
Deletedmom_112 bnm 1 kere bile midem bulanmadı aksine sürekli açtim ve yedim 3 haftadır dikkat ediyorum kilo almadım